Wstrzas mozgu ...
Wstrzas mozgu ...
Siemka 4 dni temu mialem wstrzas mozgu.Lezalem w szpitalu aż do dzisiaj .mialem przeswietlenie rentgenowskie i jeszcze jedno TG czy jakos tak .Mialem wizyte u 2 neurologow i nie stwierdzili nic powaznego.
stad moje pytanie kiedy bede mogl mniej wiecej wrocic do jazdy?
mieliscie juz cos podobnego?
pozdrawiam
stad moje pytanie kiedy bede mogl mniej wiecej wrocic do jazdy?
mieliscie juz cos podobnego?
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
Ale jestes zajebisty stary! Bez kasku? Wymiatasz! pozdro 600. Lekarze Ci nie sluchali? Moze stwierdzili ze jak ktos smiga bez kasku na rowerze to nie ma sensu z nim rozmawiac bo i tak nie pokuma tego co powiedza. No normalne respect. Kiedy? Jak przestaniesz rzygac, chodzic wezem i leb przestanie bolec...heh no nie moge...
Ja wróciłem po wstrząsie mózgu dopiero po 3 miesiacach ale dodam ze 2 miesiace to ledwo co chodziłem bo tak byłem poobijany jak gruszka jak chciałem kawałek powiec to wszystko mnie bolało jednak stare czasy
ja ci proponuje zrobic sobie miesiaczek bez orwerka tzn skakania
PS niezła faza jest jak ma sie wstrząs mózgu :D jak najebany sie czyjesz :] boli łep na maxa:D i przez pare dni :]
ja ci proponuje zrobic sobie miesiaczek bez orwerka tzn skakania
PS niezła faza jest jak ma sie wstrząs mózgu :D jak najebany sie czyjesz :] boli łep na maxa:D i przez pare dni :]
Przepraszam, którędy na Warszawę ??
NINpewnie po fotach z pinka;]
krychamstary ja niechce stracic 3 miechow:P leb mnie boli czasem sie zakreci :P i planuje tak do konca roku szkolnego albo do konca czerwca:]
Digas1). nie panikuje tylko pytam :P niechce puzniej jakis komplikacji ;] a czas przed wypadkiem i sam wypadek nie pamietam:P
te badanie nazywalo sie TK.
krychamstary ja niechce stracic 3 miechow:P leb mnie boli czasem sie zakreci :P i planuje tak do konca roku szkolnego albo do konca czerwca:]
Digas1). nie panikuje tylko pytam :P niechce puzniej jakis komplikacji ;] a czas przed wypadkiem i sam wypadek nie pamietam:P
te badanie nazywalo sie TK.
-
- Kontakt:
ja ot ogolnie miałem ładny crash ale powiem ci staty zainwestuj w kask kasa mała a tyle dobroci :) :D
nie ma co sie patrzec na innych i jezdzic w kasku ja raz pod domem sie wywaliłem i walnołem głowa w stalowy słupek dobrze ze miałem ff na głowie bo nie chciało mi sie go wozic na kierze głupi nie fart a co by było jak bym nie miał kasku :p pewnie szycie łepka ;]
nie ma co sie patrzec na innych i jezdzic w kasku ja raz pod domem sie wywaliłem i walnołem głowa w stalowy słupek dobrze ze miałem ff na głowie bo nie chciało mi sie go wozic na kierze głupi nie fart a co by było jak bym nie miał kasku :p pewnie szycie łepka ;]
Przepraszam, którędy na Warszawę ??
maul502 eh no wiec tak .katowalem se 4 dzien supermena :p no i z opowiadan kumpli to zrobilem supermena wyrzucilem nogi ale juz ich nie wrocilem udezylem glowa w siodelko a puzniej w ziemie i stracilem przytomnosc ...nic z tego nie pamietam wiec nie powiem dokladnie:P
froger34nie bolała cie glowa?
froger34nie bolała cie glowa?