Merida UFM

Assim
Kontakt:

Merida UFM

Post autor: Assim »

Witam.
Chcialbym zakupic rower. Ogladajac allegro zobaczylem ta oferte http://www.allegro.pl/item205420762__ro ... 30mm_.html

Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat czy oplaca mi sie zakupic ten rower. Jezdze w streecie i freeride.
Rasta wie, bo rasta ma moc!
Marcel01
Kontakt:

Post autor: Marcel01 »

Ja w swoim UMFie rozwaliłem glówke podczas uderzenia przednim kołem, nic nie pękło tylko pogięła sie i była owalna zamiast okrągła co spowodowało ze dolna miska sterow ruszala sie i byly luzy. Jezdzilem na tej ramie ok 2 lata i bylem bardzo zadowolony. Polecam.

Rower spoko, ale myśle ze za 2600 znalazłbyś coś lepszego.
Assim
Kontakt:

Post autor: Assim »

Prosze rowniez o jakies propozycje roweru do okolo 2,5 kafla
Rasta wie, bo rasta ma moc!
szczerb_
Kontakt:

Post autor: szczerb_ »

Gość napisał że w rowerze jest zamontowana manetka Deore na 8 biegów. Albo się pomylił albo coś ściemnia bo Deore jest stosunkowo nową grupą i od początku była na 9 biegów. Nie istniało nigdy coś takiego jak 8 biegowe Deore.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
pepinoxxxx
Kontakt:

Post autor: pepinoxxxx »

Mam meride + juniorT i fajnie to wygląda a z ramą się nic nie dzieje (jeszcze)
:-)
Cr@sh
Kontakt:

Post autor: Cr@sh »

szczerb_ pisze:Gość napisał że w rowerze jest zamontowana manetka Deore na 8 biegów. Albo się pomylił albo coś ściemnia bo Deore jest stosunkowo nową grupą i od początku była na 9 biegów. Nie istniało nigdy coś takiego jak 8 biegowe Deore.
nie ma w tym nic dziwnego że jest manetka Deore 8 biegowa sam taką posiadam, mój kolega ma taką samą ;]
Cr@sh
Kontakt:

Post autor: Cr@sh »

szczerb_ pisze:Gość napisał że w rowerze jest zamontowana manetka Deore na 8 biegów. Albo się pomylił albo coś ściemnia bo Deore jest stosunkowo nową grupą i od początku była na 9 biegów. Nie istniało nigdy coś takiego jak 8 biegowe Deore.
nie ma w tym nic dziwnego że jest manetka Deore 8 biegowa sam taką posiadam, mój kolega ma taką samą ;]
szczerb_
Kontakt:

Post autor: szczerb_ »

Deore? a nie np stare Deore LX albo Deore XT? bo deore od powstania w bodajże 2001 roku było grupą 9 biegową...
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Hehe, wczoraj ten bike widzialem nawet , przypadkiem na allegro. Heh, rower jest spox, miałem UMF (tego z tych pierwszych partii) kosztował mnie wtedy sporo, (899zł) no i jeździłem na nim 2 lata, niestety poprzedniego lata, zgubiłem główke :P Ale ogólnie polecam!

A co do ceny, to za tą kase - kupił bym signa Fr2 , sprzedał rame za te 500? i kupił Prodigy to nowe, chociaż na nim jeszcze nie śmigałem... Wydaje sie fajoowe :D
ODPOWIEDZ