Widelec z rowery Author a-gang

Simonz
Kontakt:

Widelec z rowery Author a-gang

Post autor: Simonz »

witam,
mam takie pytanie co myslicie na temat tego widelca? Dokladnie chodzi mi o jego wytrzymalosc i czy nada sie do street'u...
Hardcore rulez!
gg: 846952
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

poczytaj ba. do streetu jak najbardziej, gorzej z jakimś hc ds i 4x. ale street no to będzie idealny.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

ja bym ci polecał widelec da bomba jest super :) i wyglda duzo lepiej od a ganga ale a gang tez jest dobry z tego co słyszałem
.................................. nic :/
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

w sumie juz kupilem widelec od a-ganga tylko sie pytam bo wiesz kupilem go z zamiarem katowania wiekszego w streecie i mam nadzieje ze wytrzyma...
Hardcore rulez!
gg: 846952
Twardy
Kontakt:

Post autor: Twardy »

Widelec od aganga am nada sie do trialu a do stritu spraw se widelec dabomba lub od treka bruisera one bo odpowiadaja one amorom ok. 100mm skoku czyli kiera bedzie wyzej jezeli zas juz koniecznie chcesz jezdzic na niskim widelcu to spraw sobie wysoki i dlugi mostek. Pamietaj tez o tym ze jezeli wpakujesz niski widelec do ramy dualowej to bedziesz chaczyc pedalkami o krawezniki (nisko polozony suport).
Nic. Na. Prawde.
ODPOWIEDZ