TURBO MOTOR 2004
TURBO MOTOR 2004
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
buahaha.....torbo motor rulez:):):).....ja tam ze stefanem ostatnio turbo kunia dopadliśmy i dydaliśmy coś na nim ze 140:)........tyko potem kuń oślepł na jedno oko bo ciągle bidacyna musiał kierunki wrzucać gałami:/.........a że byllismy na mazurach to tylko w lewo albo prsto cza było jekać......:>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hhehehe.... czaicie, motorynka z koleczkami 20" da sie popierdalac 120 ? :D byl zamontowany licznik od roweru bo tamten sie konczul, a qmpel mial w rowerze taki ktory sie konczyl na 180 (w rowerze hehehehe) :D:D:D:D
wprawdzie zapierdalalo sie z gorki, ale co tam ;-)))))))))))))))))) jak sie ludzioe gapili :D ja tylko raz jechalem bo mi psycha siadala, w koncu nie wiadomo co w tej motorynce... kolo odpadnie czy co ;D
wprawdzie zapierdalalo sie z gorki, ale co tam ;-)))))))))))))))))) jak sie ludzioe gapili :D ja tylko raz jechalem bo mi psycha siadala, w koncu nie wiadomo co w tej motorynce... kolo odpadnie czy co ;D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D