nie mam z kim jeżdzić!!;/
-
- Kontakt:
nie mam z kim jeżdzić!!;/
krotko i zwięźle....nie mam z kim jeździć...znajda sie chętni z ktorymi mogłbym polatać troszke????sprobuje wszystkiego...tylko nie chce sie połamać:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bardzo k.u.r.w.a smieszni jestescie. Gosciu dopiero zaczal, trzeba mu pomoc,moze jest dobry,moze beda z niego ludzie. WIdocznie w okolicy nie ma zadnych riderow.
Polookaj jakies lokalne fora, looknij stronke PJFR ogolnie Pozen (tak mowicie nie ?:) duze miasto...
Polookaj jakies lokalne fora, looknij stronke PJFR ogolnie Pozen (tak mowicie nie ?:) duze miasto...
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moim zdaniem chlopak ma racje i dobrze trafil. Ja mam dosyc podobny problem mimo ze z mojego miasta masa osob jezdzi. Wiekszosc ekipy z ktora sie poruszalem albo wyjechala z Polski za chlebem albo "dorosla" i przesiadla sie do samochodow lub na motocykle. Jazda z kims jest o wiele przyjemniejsza niz w pojedynke.
Zycze powodzenia w szukaniu, a do reszty ogarnijcie sie troche, was tez to moze spotkac za kilka lat ...
Zycze powodzenia w szukaniu, a do reszty ogarnijcie sie troche, was tez to moze spotkac za kilka lat ...
n0 ridE n0 fUN