Jak narazie spisuje sie ok mam go okolo 3 miesiecy, jezdze enduro pracuje na 120 mm praca jest ok i narazie nic nie zapowiada zeby sie polamal jak to niektorzy sugeruja a nigdy na nim nie jezdzili, fakt suntour to suntour ale tym razem naprawde sie spisali, regulacje dziaja i to w odczuwalny sposob, ale to nie jest amor do wilekich lotow i poteznych zjazdow // gg 2258522 jak chcesz wiecej info pisz pozdrawiam
kacper gie dwa ... czy ty jestes ****** ? w innym temacie sam pytasz co kupic a tu gosciowi radzisz zeby robil glupote ... teraz za 500 zl mozna miec uzywanego dj ktory bedzie 100 razy lepszy od duro wiec nie ******* glupot
Byłem ma dziku. Mam drop off triple ale mi sie uszkodził. Poleciałem do najbliższego sklepu a tam najlepszym amorem był duro. Kupiłem go i zamontowałem. Oczywiście różni sie pracą od drop off'a ale w końcu to jaka różnica. Byłem w pierwszej dziesiątce.
i bardzo dobrze zrobiles. no bo po co szukac na allegro jakis kijowych DJ drop off i innego g***a skoro w sklepie na dole mozna miec za taka sama cene super duper DURO <3 ....................................... nie no ja rozumiem ze mozna nie miec kasy ale jak czlowiek spedzi troszke czasu i poszuka to za taka sama cene znajdzie amorek lepszy od <3 duro <3 a nie pobieglem do sklepu a tam najlepsze co mieli to bylo duro wiec kupilem
Kupiłem go natychmiast bo zaraz miałem przejazd finałowy i byłem w pierwszej dziesiątce (teraz sobie kupie jakiegoś boxxera albo 888 a duraka opchne komuś)więc wygląda że spisał sie nieźle.