to zalezy czy potrafisz hamować... mój kumpel ma 2x bb5 (203, 160) w XCR (samobójstwo) ale hamowac nie potrafi więc jeszcze żyje, osobiście nie polecam ci tego setu (szkoda amora i twoich zębów)
Sprzedam Kask 661 Dirt Lid (orzech), mało używany - 65 zł
Bieliq Ja też jezdze na XCR'ze z 203 mm BB5 z przodu. Jak dla mnie to na początku go miałem, potem zrobiłem funbike'a to miałem tylko hampel z tylu, a teraz go z powrotem zalozylem, zeby moja maszynka FR wyglądała bardziej "rasowo" :D ale wlasciwie wogole go nie uzywam albo tam czasami w awaryjnych sytuacjach. Polecam Ci albo jezdzic bez hampla z przodu, albo używać go sporadycznie, bo możesz sie nabawić luzów i stracić zęby ;) Ja tam poznam jego siłę dopiero jak se kupie 888 albo juniorka, albo cos lepszego od poczciwego IksCeeRa...
Nie będzie problemu aczkolwiek jak będziesz katował amora to po prostu pęknie jak każde Duro. To wszystko zależy od tego jak jeździsz. Kolega jeździł na RST GILA z HFX9 przez ponad pół roku aż pękło ;)
kumpel jeździł na duro i hfx 9 i pękł uchwyt od hamulca dość szybko ale amor był katowany i dlatego szybko zmienił na juniora T:) ale tobie powinno wytrzymać
zależy jak kto hamuje....kumpel ma jucy 7 w durexie i nic sie z nim nie dzieje bo on prawie nie hamuje:) a inny kumpel ma mx-a 1 w duraczu i ma masakryczne luzy........