czy kros sign fr2 jest dobry do dh?

jurasek666
Kontakt:

czy kros sign fr2 jest dobry do dh?

Post autor: jurasek666 »

maM PROBLEM CHCE TANIO ZŁOZYC ROWER DO DH I MYSLE CZY KUPIC RAME KROS SIGN FR2 ZA 800 ZL NOWĄ PISZCE SZYBKO
:0
_Maniek_
Kontakt:

Re: czy kros sign fr2 jest dobry do dh?

Post autor: _Maniek_ »

ja uwazam ze spoko ramka w takim budzecie boxxerek na przod i 24 na tyl i super secik..jak jestes zainteresowany to ja mam na sprzedaz(wiem ze to nie gielda sorry)fr1 z damperem(roznica tylko w kolorze i w damperze) ramka super stan a damper po wlasnym serwisie(dziala nie cieknie:D i to dziala nie byle jak:)) i mysle ze z cena sie dogadamy i to nizsza niz ta co napisales..jak co to pisz na priva..ale powracajac do tematu tak nadaje sie ale musisz z glowa skladac rowera nie jak niektorzy pakuje byle co a pozniej narzekaja ze im to nie dziala...
...ride...i tyle styknie
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

800zl to za drogo. to juz na allegro sa po 750. moze stargujesz do 700.
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Chyba taka opcja podstawowa jesi chodzi o fulla i zabawe w dh. Do tego jakis przyzwoity amor np. jurek czy super t i mozna smigac, tylko jeden mankament strasznie haki w niej lubia pekac. KUmpel ma juz 6 a smiga jakies pol roku. No ale nie za taka cene. Spokojnie mozesz wyrwac taniej. Za 800 to bym dm fr poszukal jakiejs.
MICZMAN
Kontakt:

Post autor: MICZMAN »

ja mam signa FR 2 z damperem 5 th element 200 mm
a z przodu amor to junior T z 2004 roku !! chodzi zajebiście !! na początek to jest dobre !!
jeśli kogoś nie stać na lepszy sprzęt to kupować!! pobawić nim się można w DH
Azdarak
Kontakt:

Post autor: Azdarak »

jak chcesz mam fr1 z damperem foxa na sprzedaż i w ogóle cały rower [S] http://tnij.org/aeri jak co to pisz a sprawuje sie w dh naprawde dobrze trzeba tylko miec wysoki amor
"The Impure Souls of Living Dead Shall be Banished
into Eternal Damnation Aaaameeeen"
ODPOWIEDZ