Tarczowki do 600 zl
Tarczowki do 600 zl
Mam problem ze znalezieniem dobrych tarczowek do podanej kwoty. Sam do tej pory jezdzilem na v-brake'ach sram 9.0 i zdecydowalem sie na zakup jakies pozadnej tarczowki prosze o jakas mala pomoc
ta TTom3k powiem ci hapaj kluche pedrylu.ze masz kompleks malego penisa to idz go utnij.ja jebe zalosni sa twoi starzy i nie mow mi ze co 2 wypowiedz mowie ze mam juniora kurwa.chcialem sie dowiedziec jak sie bedzie jezdzilo z tarcza 203 a ty mi jedziesz po garach.co do twojej wypowiedzi FreeMan rownie dobrze mogles to napisac jako prywatna wiadomosc bo to ty teraz nabijasz posty mongolski alfonsie.jak wam cos nie pasuje sparalizowane azerberdzanskie kurwy to wypierdalac obierac ziemniaki.kurwa!!! ****** zawisc =/
ja bym Hope'a jakiegos polecil bo Hayes jest do dupy,no moze nie do dupy ale jak ja mialem HFx 9 to same problemy jak nie srubka to co innego....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=270882
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=270882
O_o .. jesli tak nie jest ze ciagle piszesz o swoim juniorze to czemu sie tak bulwersujesz? Jakby tak nie bylo to nie rzucalbys miesem jak jakis szczeniak
Takie jest moje zdanie.
To super ze masz juniora duzo osob moze sobie o takim pomarzyc ale zeby pisac co post jak bedzie sie sprawowac costam z juniorem. Raz napisales wieliego posata ze masz juniora. Cieszymy sie razem z Toba i wszycy wiemy ze go masz :-)
A pisanie jak bedzie chodzic tarcza 203mm z juniorem to moge odczytac tylko jako dodatek do tego ze napisalem ze masz juniora :-)
Bo po pierwsze w instrukcji do amora jest wyraznie napisane ze amor jest pod 8 calowa tarcze
A jak juz masz juniora to mysle ze troszke sie znasz na sprzecie wiec pisanie jak bedzie sie sprawowac uwazam za dziwne
Oczekujesz ze ktos napisze ... nie zakladaj 2003 tarczy bo Ci amora wyrwie z ramy???? :-)
A pisze chyba dlatego ze nie lubie czytac takich farmazonow z wyszukanymi bluzgami.
Stary co bys pomyslal o osobie ktora wali takie texty jak Ty? Porylec jakis - nie?
Narka
Takie jest moje zdanie.
To super ze masz juniora duzo osob moze sobie o takim pomarzyc ale zeby pisac co post jak bedzie sie sprawowac costam z juniorem. Raz napisales wieliego posata ze masz juniora. Cieszymy sie razem z Toba i wszycy wiemy ze go masz :-)
A pisanie jak bedzie chodzic tarcza 203mm z juniorem to moge odczytac tylko jako dodatek do tego ze napisalem ze masz juniora :-)
Bo po pierwsze w instrukcji do amora jest wyraznie napisane ze amor jest pod 8 calowa tarcze
A jak juz masz juniora to mysle ze troszke sie znasz na sprzecie wiec pisanie jak bedzie sie sprawowac uwazam za dziwne
Oczekujesz ze ktos napisze ... nie zakladaj 2003 tarczy bo Ci amora wyrwie z ramy???? :-)
A pisze chyba dlatego ze nie lubie czytac takich farmazonow z wyszukanymi bluzgami.
Stary co bys pomyslal o osobie ktora wali takie texty jak Ty? Porylec jakis - nie?
Narka