Siemka. jestem blisko kupna tego amorka. Czy jest wystarczająco dobry do DH i FR. Jeżdzę głównie w DH ale Boxxera niebęde kupował bo czasami sobie coś skacze. Czy można kupić coś lepszego w cenie 2500 zł ??
pytałes sie niedawno o cos z rcv zdaje sie już...jak wół pisze przecież że przeznaczenie to FR I DH nie? ehhhhhhh...co innego do 2,5 moze byc nie wiem...
czesc interesuje mnie 88 rcv czy ten aamorek ma regulacje zewnetrzne bo na fotc niewidac,, moze ktos z krakowa posiada taki amorek -od poniedzialku bede w krakowie i chetnie bym sobie zobaczyl tego amorka-moge prosic o jakis numer telefonu czy cos???
Jezdzi u nas takowy, spoko amor, mnie własciwie by wystarczył bo od rc2x różni sie tym że nie ma napręzenia wstępnego i regulacji tłumienia przy końcu skoku, da się go łatwo ustawic i wogóle...
dzieki za info. a ma ktos moze cos takiego w karakowie lub zakopanym bo wybieram sie od poniedzialku i chetnie bym zobaczyl na zywo a moze adress jakiegos sklepu w ktorym mozna zucic okiem na tego amorka.
p.s.
na allegro wystawiam stratosa 8.0 wszystkie regulacje itd. jakby ktos chcial