jak mierzy sie tarcze
jak mierzy sie tarcze
chciałbym zmierzyc tarcze poniewaz mam 160 a chciałem 180 ale nie wiem czy mi sie zmiesci;/bo mam rame scottA YZ2 Z 2006 ROKU i nie wiem czy ktos kojarzy i tak na ramie odsatje tak jak by mjała sie ta tarcza nie zmiescic nie wiem po **** to tam jest;/
2 cm wiecej dodajesz bodajze .... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ale zapytaj wykfalifikowanych userów DH ZONE bo to oni są najmądrzejsi <lol2> zal.pl ;) ja zawsze mówilem zle i wszyscy byli najmądrzejsi ... to prosze bardzo pomózcie koledze jak jestescie tacy hojni <hahaha> :/
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
jame$bierzesz linijke albo miarke. przykladasz do tarczy od zewnatrz, wysuwasz
o 1cm za krawedz i sprawdzasz po obwodzie.
watie zeby ci sie w ramie nie miescila, podobno scott to dobra firma ;]
michal15 a ty co swirujesz pawiana ?! wychodzisz tylko na idiote bo nikt z wyzszym ilorazem inteligencji nie napisalby czegos takiego. nic nie wnosisz do tematu i tylko zaśmiecasz forum. spłyń, bedzie lzej.
o 1cm za krawedz i sprawdzasz po obwodzie.
watie zeby ci sie w ramie nie miescila, podobno scott to dobra firma ;]
michal15 a ty co swirujesz pawiana ?! wychodzisz tylko na idiote bo nikt z wyzszym ilorazem inteligencji nie napisalby czegos takiego. nic nie wnosisz do tematu i tylko zaśmiecasz forum. spłyń, bedzie lzej.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^