Red Bull
-
- Kontakt:
Red Bull
Czy ktos wie gdzie i za ile można kupic
nowy kask Red Bull`a??
nowy kask Red Bull`a??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Był juz taki temat. Kumpel sobie pomalowam sam, wzial dwie puszki sprajy, tasme papierowa ( malarska) i prosze http://www.pinkbike.com/photo/944194/
-
- Kontakt:
Najlepiej jakimś drobnym ścierniakiem chyba bo potem lepiej wiąże farba. Zwykłą może być ale najlepiej areografem to robić i oczywiście potem dać warstwę lakieru bezbarwnego dla ochrony i potem musi zaschnąć ja bym to do piekarnika na chwile włożył czy suszarka wysuszył bo ciężko schnie. Chyba groochas malował kask i miał takie dziwne problemy z zaschnięciem.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
nie chce burzyc niczyjego światopoglądu, ale pomalowanie kasku w red bull'a wymaga mase pracy nie chodzi tylko o samo "tło" loga itd neisą łątwe do namalowania. a cena pomalowania w profesjonalnym zakładzie gdzie maluje sie grafiki na motory czy samochody to ok 700 złoty. ale to pikus.
ważniejsze jest że malując kask w red-bull'a naruszasz prawa
to zastrzeżony znak firmowy. a rzadko która firma tak o to dba jak red-bull.
wiec nie zdziw sie jak możesz dostac propozycje że odkupiągo od Ciebie "w najlepszej opcji" albo wręczą wezwanie do sądu za bezprawne wykorzystanie wizerunku.
ważniejsze jest że malując kask w red-bull'a naruszasz prawa
to zastrzeżony znak firmowy. a rzadko która firma tak o to dba jak red-bull.
wiec nie zdziw sie jak możesz dostac propozycje że odkupiągo od Ciebie "w najlepszej opcji" albo wręczą wezwanie do sądu za bezprawne wykorzystanie wizerunku.
nie rozśmiejszaj mnie, uważasz że dla firmy któa wydaje kupe kasy na marketnig bardzo dobra reklamą będzie jak pierwszy lepszy sportowiec będzie jeździł w kasku wymalowanym w ich loga??
Dając sponsoring jakiemuś sportowcowi red-bull czyni z niego bardziej elitanrego zawodnika, kogoś z na prawde swietnymi osiągami. zwróc uwage kto jest sponsowrowany przez RB, sami najlepsji zawodnicy bez wzlkędu na dyscypline.
nie chodzi o Polskie realia tylko o wizerunek. jak myślisz czemu nie można kupic naklejek z samym logo red-bull'a, koszulek czy innych gadżetów nie zwiazanych z żadną akcją promocyjną.
Podejrzewam że pozywanie do sądu za kask nie byłoby warte zachodu ale myśle że zaproponowano by jakąs rekompensate za rezygnecje z takiego gadżetu.
Nie wiem czy wiesz ale red-bull pozwał jedna prywatną osobe za to że miala samochód pomalowany na podobieństwio samochodów red-bull'a.
RB to firma która dba o wizezerunek jak mało która, poczytaj troche na ich temat. późniejn zabieraj gos
Dając sponsoring jakiemuś sportowcowi red-bull czyni z niego bardziej elitanrego zawodnika, kogoś z na prawde swietnymi osiągami. zwróc uwage kto jest sponsowrowany przez RB, sami najlepsji zawodnicy bez wzlkędu na dyscypline.
nie chodzi o Polskie realia tylko o wizerunek. jak myślisz czemu nie można kupic naklejek z samym logo red-bull'a, koszulek czy innych gadżetów nie zwiazanych z żadną akcją promocyjną.
Podejrzewam że pozywanie do sądu za kask nie byłoby warte zachodu ale myśle że zaproponowano by jakąs rekompensate za rezygnecje z takiego gadżetu.
Nie wiem czy wiesz ale red-bull pozwał jedna prywatną osobe za to że miala samochód pomalowany na podobieństwio samochodów red-bull'a.
RB to firma która dba o wizezerunek jak mało która, poczytaj troche na ich temat. późniejn zabieraj gos
-
- Kontakt:
a Ja naprzykład dostałem od Gościa który jechał na motorze Kurtke Red-bulla , Gość ma ksywe Kini, przejechał na tej kurtce cały Paryż-Dakar. Wolałbym mieć jego kask , ale kurta też mega. Dobra jest jak pada deszcze , bo nieprzemakalna i ma wbudowane Ochraniacze. I będę w tej kurtce czasami jeździł , Jak coś to dostałem ją od tego gościa i już... Jak ktoś będzie miał problem że masz kask redbula to mu powiesz że dostałeś od Steava Peat'a i już.... :D
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
no ale skąd taki red Bull miałby się dowiedzieć ze jakis janusz pomalował sobie kask w desen tej firmy? jeszcz eby goi mieli śledzić? :P e troche wątpie, ale postawa że jak elita to elita jest słuszna... pozatym drogie czternastolatki, macie już sprzęty tak poskładane i wszystko tak pokupowane na fest że chcecie wydawać na kask jakby przyszło co do czego grubo ponad 1000 zeta pewnie?
http://dhcyc.pinkbike.com
puchatek
Chciałbym wspomnieć, że jakiś rok temu w sklepie motocyklowym w Krakowie można było kupić oryginalne kaski na cross-a sygnowane przez Red Bulla, więc wydaje mi się, że nie jesteś w 100% poinformowany o poczynaniach tej firmy. Oczywiście nie kwestionuję tego co piszesz, ale ciekaw jestem co ty na to ;)
Chciałbym wspomnieć, że jakiś rok temu w sklepie motocyklowym w Krakowie można było kupić oryginalne kaski na cross-a sygnowane przez Red Bulla, więc wydaje mi się, że nie jesteś w 100% poinformowany o poczynaniach tej firmy. Oczywiście nie kwestionuję tego co piszesz, ale ciekaw jestem co ty na to ;)
co do możliwości kupna kasku w Krk, była kolekcja KTM sygnowana przez red-bull, były to kaski ciuchy itd generalnie zwiazane z motorami. wiec obrót takimi produktami nie jest zabroniony. z resztą ta informacja jest na allegro jak sie dobrze poszuka. teraz jest kolekcja pumy sygnowana przez red-bull'a.
z resztą jak sam wspomniałeś to seria sygnowana, a pomalowanie kasku to bezprawne wykorzystanie wizerunku firmy.
co do śledzenia to oczywiście tak by ne było ale jakby nie patrzec taki kask rzucałby sie w oczy i prędzej czy później ktos by sie tym zainteresował tym bardziej zę red-bull dosc często jest obecny na zawodach rowerowych.
a co do dzwonienia do działu promocji i proszenie o zgode - top było niezłe:D aż mnie korci żeby zapytac ila lat ma pomysłodwaca tego planu:)
z resztą jak sam wspomniałeś to seria sygnowana, a pomalowanie kasku to bezprawne wykorzystanie wizerunku firmy.
co do śledzenia to oczywiście tak by ne było ale jakby nie patrzec taki kask rzucałby sie w oczy i prędzej czy później ktos by sie tym zainteresował tym bardziej zę red-bull dosc często jest obecny na zawodach rowerowych.
a co do dzwonienia do działu promocji i proszenie o zgode - top było niezłe:D aż mnie korci żeby zapytac ila lat ma pomysłodwaca tego planu:)