Opona do dh do 40 zł
Opona do dh do 40 zł
Jaką opone do dh wybralibyście w przedziale 40 zł??
zastanawiam się nad
KENDA NEVEGAL 26 * 2,35
lub
Schwalbe Space 26x2.35
może coś lepszego w tej cenie ,tyle żeby maiła rozmiar 26x2,35- bo do dh jak najszersza nie ?? a mi się mieści do cocainy max 2,35
zastanawiam się nad
KENDA NEVEGAL 26 * 2,35
lub
Schwalbe Space 26x2.35
może coś lepszego w tej cenie ,tyle żeby maiła rozmiar 26x2,35- bo do dh jak najszersza nie ?? a mi się mieści do cocainy max 2,35
o szwalbe space zapomnij.to kompletna paść.do tej kasy to tylko jakieś tajemnicze podróbki jak np.dsi-podróbka tiogi,nawet coś tam trzyma jeśli na tyle.dozbieraj troche i chyba za 50pare zeta masz maxxisa słomfinga.wogóle gumy do dh na których można by już coś pozjeżdżać to tak 50-60 sie zaczynają pojawiać.jakieś kendy,tańsze maxxisy.jednak by dobrze trzymały to musisz troche wydać.80-100 za lepsiejsze gumy,nie mówie już o porządnych bo to sporawy wydatek.
-
- moderator
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item220013674_wyp ... a_now.html
nic lepszego do tej ceny nie kupisz, warto dozbierac. a jak nie to wez jakies cst jezdzilem natym kiedys to dalo sie przezyc
nic lepszego do tej ceny nie kupisz, warto dozbierac. a jak nie to wez jakies cst jezdzilem natym kiedys to dalo sie przezyc
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Nie wiem, jak Nevegal w wersji 2,35, ale 2,5 są zajebiste (w wersji Stick-E). Fajnie się to to trzyma, a jak już zaczyna się puszczać, to daje znać - można się fajnie pobawić. Tylko że opony Kendy o różnych szerokościach nie różnią się jedynie szerokością, więc...
Ale chyba faktycznie lepiej zapłacić 59 zł za Maxxisa. Za taką cenę w Katowicach można kupić Miniona lub High Rollera 2,35 w wersji Slow Reezay (40a), a to już w sumie jedne z lepszych opon zjazdowych, jakie są obecnie dostępne.
Ale chyba faktycznie lepiej zapłacić 59 zł za Maxxisa. Za taką cenę w Katowicach można kupić Miniona lub High Rollera 2,35 w wersji Slow Reezay (40a), a to już w sumie jedne z lepszych opon zjazdowych, jakie są obecnie dostępne.
Ja bym do zbierał i dał 60zł za Continetala Diesla miałem tą oponkę zarówno z przodu jak i z tyłu i powiem tak na przodzie przejeździłem całe dwa sezony i jeszcze było bieżnika tył tak samo ponad sezon się trzymał a ja hamulca nie oszczędzam. Co do bieżnika w tych oponach nie można mieć zastrzeżeń co prawda dziwny wygląd ma ale ładnie sie trzyma.
froger34 => Napisz lepiej, z czym masz porównanie.
Bo porównując Diesla do jakiejkowiek innej opony z podobnej półki cenowej (Maxxisy, Nevegale itp.) nietrudno dojść do wniosku, że to kasa wyrzucona w błoto... Dosłownie w błoto, bo właśnie na mokrym te opony (głównie przód) praktycznie nie dają kontroli, jeżdżą na boki jak chcą.
Bo porównując Diesla do jakiejkowiek innej opony z podobnej półki cenowej (Maxxisy, Nevegale itp.) nietrudno dojść do wniosku, że to kasa wyrzucona w błoto... Dosłownie w błoto, bo właśnie na mokrym te opony (głównie przód) praktycznie nie dają kontroli, jeżdżą na boki jak chcą.
-
- Kontakt:
Ja poleciłbym cst 2.35 kostka,( jeśli chcesz zmieścić się poniżej 60 zeta ) mają bieżnik zbliżony konstrukcyjnie do kinetixa, a są nieporównywalnie lepszymi gumami. Lepiej kleją, są co prawda cięższe, ale ku zdziwieniu lepiej się toczą ( stawiają mniejsze opory ). Najpierw jeździłem na kinetixsach, potem zmiana na cst i jestem bardzo zadowolony. No i jeszcze wytrzymalosc, cst są pancerne, nie ważyłem ich ale gdzies przy wadze 1200 g spokojnie nadają się do jazdy na streecie. Bierz CST
Dartmoor Blizzard,do wyboru 32lub36,jeżdżone 3 mies,super stan,pancerniki,cena 35 zł.Priv
-
- Kontakt:
mam z tyłu CST i powiem że przy obecnej pogodzie to mnie zadziwiają, Klocowate ciężkie ale dają rade, nie znikają w oczach także od jazdy po asfalcie. W terenie - dobrze wgryzają sie w średnio twarde powierzchnie (przy hamowaniu trawę z kępami wyrywa
), Polecam na śnieg - lepiej się na nim sprawują od High Rollera (który sie zapycha i ślizga nieco). Za to ma beznadziejną przyczepność na asfalcie i chodniku, na przedzie fatalnie sie sprawuje. -
Czyli jeśli masz mniej niż 50zł to warto tego CST zakupić. Powyżej - High Rollera który jest poza śniegiem znacznie lepszy (mam na przedzie
)
-------
ząk nie spojrzałem na datę :P jak coś to przepraszam za odkopanie

Czyli jeśli masz mniej niż 50zł to warto tego CST zakupić. Powyżej - High Rollera który jest poza śniegiem znacznie lepszy (mam na przedzie

-------
ząk nie spojrzałem na datę :P jak coś to przepraszam za odkopanie
-
- Kontakt: