[Żywiec] szukam bikerów z Żywca
[Żywiec] szukam bikerów z Żywca
Witam !!
Szukam osób z Żywca i okolic, które mogłyby pokazać mi tam jakieś ciekawe miejscówki. Prosiłbym jeszcze dzisaj o kontakt gg pod numerem 9518742, bo jutro z rana wyjeżdżam.
Szukam osób z Żywca i okolic, które mogłyby pokazać mi tam jakieś ciekawe miejscówki. Prosiłbym jeszcze dzisaj o kontakt gg pod numerem 9518742, bo jutro z rana wyjeżdżam.
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
No to ja zapraszam do Węgierskiej Górki nieopodal Żywca - znajdziesz tam: Kilka naszych NS'ow, 1 średniego dirta, ale nie jakiegoś super bo jakoś nie umiemy go zrobić, 1 małą hopke do trenowania tricków, i ostatnio zbudowaną kładke, na której budujemy dropa. Wszystko na szlaku w kierunku Baraniej Góry. Będę tam od jutra wieczór, to zapraszam. greenman Kamesznica niedaleko mnie - jak chcesz, możesz wpaść ;)
Jak co to gg: 601540 i zapraszam ;)
Edit: Bym zapomniał dodać - oczywiście mnóstwo downhillu :D
Jak co to gg: 601540 i zapraszam ;)
Edit: Bym zapomniał dodać - oczywiście mnóstwo downhillu :D
-
- moderator
- Kontakt:
To w sumie piszcie tak miejscowki z dropami, nsami itp w okolicy bielska zywca itp.. bo w bb bardzo ciezko z takimi rzeczami S:
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
To ja wam napisze dokładną specyfikacje naszej trasy, która znajduje się w Jeleśni 15 km od Żywca i 10 od Korbielowa: 2 dropy 2m i 3m, 2 kickery prędkościowe z tym ze na jednym mozesz leciec fajnie wysoko i 15 m a na drugim 4-9, około 12 wiraży i jedna fajna trasa skladająca się z samych wirazy (7) do tego jeszcze jeden skok z lądowaniem nie wiem jak to nazwać :P no i oprócz tego 2 ns'y i 1 który powstaje prawdopobnie będzie to ns poprzedzony step upem i zakończony dropem 1.5 m. Polecam i zapraszam, Moje gg 2675052
http://www.pinkbike.com/photo/1416371/- ja + rower