Ocena!!!!! :)
Ocena!!!!! :)
Witam jestem początkującym bikerem i mam na oku rowerek Wheeler Buddy 3 i jestem juz prawie zdecydowany na ten sprzet ale jeszcze moge zmienic zdanko.Jak dotąd nie otrzymałem nigdzie satysfakcjonującej odpowiedzi więc aproboje tu.Pytanka:Ile wytrzyma ta rama(lubie 1.5m.dropy)???Jak go oceniacie ale konkrety bez takich-wez fuji itp.Poprostu moge go wziasc albo nie a inny rower nie wchodzi w gre YO!! ;-] Pozdro i licze na was :)
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
takie pierdo.lenie, foghorn napisał ci już w poprzednim temacie że jeździł na wheeler'ze i mu się nie podobał, jeździł też na panicu który jest wg. niego dużo lepszy, to nad czym się tu zastanawiać???
poprostu nie chcesz przyjąć do wiadomości że ten buddy jest chu.jowy i zakładasz po dziesięć topicków z nadzieją że ktoś jednak wypowie się o nim pozytywnie.
Dobrze wiesz że kupisz wheelera bo nic nie jest w stanie zmienić twojej decyzji a mimo to pytasz co chwila. Ktoś napisze że lepiej brać panic'a a ty dalej pytasz jak jakiś głupek do którego nie dociera to co się mówi.
poprostu nie chcesz przyjąć do wiadomości że ten buddy jest chu.jowy i zakładasz po dziesięć topicków z nadzieją że ktoś jednak wypowie się o nim pozytywnie.
Dobrze wiesz że kupisz wheelera bo nic nie jest w stanie zmienić twojej decyzji a mimo to pytasz co chwila. Ktoś napisze że lepiej brać panic'a a ty dalej pytasz jak jakiś głupek do którego nie dociera to co się mówi.
Poprostu panica nawet nie ma u nas wiec nie ma jak kupic i zobaczyc a zakup wysylkowy niw wchodzi w gre.Wiec pozostaje mi ten wheeler albo zlozenie albo czekanie w ***** czasu i jeszcze wiecej i kupno kony shred.A wakacje jus sie koncza...Dzidek co sie tak unosisz i bulwersujesz po to jest forum aby sie pytac i pytac jak ma sie problem.ozdroooo nie wiem co robic qrna :( Przeciez ja nie bede skakal z 4metrow!!!
Podpis:
po pierwsze:
-temat buddy juz jest
po drugie:
-jak nigdzie nie mozna dostac panica? jak stoja w sklepie u mojego kumpla dwa, 15' i 17'
po trzecie:
-wysylkowo boisz sie kupic rowerka ze sklepu rowerowego??nie kupujesz na allegro od pana x tylko od duzego sklepu :/ czego sie bac ??
po czwarte:
-buddy to TYLKO ladny rower,nic wiecej (poczytaj w poprzednim poscie)
po piate:
-panic to najlepsza opcja w tej klsie cenowej na rynku a zarazem na rowerku sie super jezdzi
-temat buddy juz jest
po drugie:
-jak nigdzie nie mozna dostac panica? jak stoja w sklepie u mojego kumpla dwa, 15' i 17'
po trzecie:
-wysylkowo boisz sie kupic rowerka ze sklepu rowerowego??nie kupujesz na allegro od pana x tylko od duzego sklepu :/ czego sie bac ??
po czwarte:
-buddy to TYLKO ladny rower,nic wiecej (poczytaj w poprzednim poscie)
po piate:
-panic to najlepsza opcja w tej klsie cenowej na rynku a zarazem na rowerku sie super jezdzi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- moderator
- Kontakt:
ja powiem tyle-rower z amorem za 1600z to nie rower, na tym nie polatasz... ale jak widac rozne punkty widzenia sa...jak ja uslysze "rower za 2500z" to dla mnie to szajs a jak to samo uslyszy koles ktory rower postrzega jako cos na czym sie po bulki jezdzi to mowi "lo kurwa za to samochod mozna kupic"
pierdole od rzeczy ale oczy mi sie same zamykaja-prawie nie spalem od tygodnia:/
dodam tylko to-nie bierz buddy'ego bo to gowno
amen
pierdole od rzeczy ale oczy mi sie same zamykaja-prawie nie spalem od tygodnia:/
dodam tylko to-nie bierz buddy'ego bo to gowno
amen
Quake rower za 2500zeta to gowno?????????Ładny z ciebie ciul.Nie kumam takich gosci ktozy mając rower wart 5 nie toleruja roweru wartego 4 :/ Ale przeciez ten twoj to tez nic nadzwyczajnego.Moi kumple(niektozy)smigaja na stalowych ramach z marketu i qrde wala takie zarombiste dropy ze hohohoh i w dircie wymiatają.To ze twoi rodzice moze sa bogaci nie znaczy aby gardzic tymi ktozy jezdza na gorszym sprzecie.Pozatym ten rower jest wart 2000.Nie kumam goscia no.Pozdro
Podpis:
-
- moderator
- Kontakt:
a czy ja napisalem ze nie toleruje gosci na takich rowerach?? sam na takim jezdzilem a teraz mam rower za niewiele wiecej ale chyba nie pwiesz ze rower za 2.5tys jest super extra na najlepszym osprzecie nie??
bo rower za te 25tys jest na slabym osprzecie, ze slabym amorem (nie mowie tutaj o sztywnych rowerach)
a poza tym to z kad wiesz jak ja jezdze?? moze troche posmigamy razem kozaku co??
bo rower za te 25tys jest na slabym osprzecie, ze slabym amorem (nie mowie tutaj o sztywnych rowerach)
a poza tym to z kad wiesz jak ja jezdze?? moze troche posmigamy razem kozaku co??
'''jak ja uslysze "rower za 2500z" to dla mnie to szajs a jak to samo uslyszy koles ktory rower postrzega jako cos na czym sie po bulki jezdzi to mowi "lo ***** za to samochod mozna kupic"' chodzilo mi najbardziej o ten txt stary.A rower za 2500 to shit,no stary nie prezesadzaj kona shred np.dla mnie to swietny sprzet to za ile dla ciebie rower bedzie b.dobry???Kozakiem to ja nie jestem lecz nowicjuszem.Sam jutro jade po rower za 2000 do DJ i bede z niego super extra zadowolony.Sorki jesli cie urazilem no ale nie gadaj ze za 2500 to gowno bo 9/10 ludzi w polsce na taiich jezdzi i ja tez jezdzilem nie nazekając.Pozdro :)Qake ladny lot na foto
Najmilsza chwila poranka???????AAA nowa w lozku kolezanka!!!!!!
Najmilsza chwila poranka???????AAA nowa w lozku kolezanka!!!!!!
Podpis:
-
- moderator
- Kontakt:
raczej nie ma bikera ktory nie jest z nowego bika zadowolony...:)
ale zobaczysz-zacznie ci sie ten bike sypac, kupisz lepszego, lepszy sie sypnie wezmiesz jeszcze lepszego i w koncu tez podzielisz moje zdanie
oczywiscie nie zycze Ci tego zeby rower ci sie jebnal, ale tak niestety jest ze im bardziej katujesz tym bardziej cierpi sprzet i w koncu trzeba cos nowego i lepszego(drozszego) kupic bo poprzedni nie wytrzymoje...
mam nadzieje ze nie bedziemu juz ze soba wojowac:)
pozdro
ale zobaczysz-zacznie ci sie ten bike sypac, kupisz lepszego, lepszy sie sypnie wezmiesz jeszcze lepszego i w koncu tez podzielisz moje zdanie
oczywiscie nie zycze Ci tego zeby rower ci sie jebnal, ale tak niestety jest ze im bardziej katujesz tym bardziej cierpi sprzet i w koncu trzeba cos nowego i lepszego(drozszego) kupic bo poprzedni nie wytrzymoje...
mam nadzieje ze nie bedziemu juz ze soba wojowac:)
pozdro
Qake powiem jedno GRABA!!! :) AAA rowerek sobie kupilem i jestem na maxa zadowolony jest zajebisty i goscie juz go sprawdzili,jestem nowicjusz i juz podjechali ja na ich rowerkach pozmigalem a oni na moim wymiatali.Okiazalo sie ze jest idealny i w tym przedziale cenowym najlepszy dla poczatkujacego i nie tylko.Wazy tyle co nic,ma zajebicho geometrie i wogole jest zajebisty teraz tylko smigam i cwicze a rowerek z czasem bedzie ewoluowal w coraz lepszy,a to bomberek a to cos....... Pozdro :)
Podpis:
AAA ci co qrwa siew gowno znają i pewnie dotkneli tylko roweru tego paluszkiem a nie jezdzili na nim i go nie sprawdzili to niech sie walą.Rower jest zajebisty,rama mocna(juz testowalem)i wogole super.Wedlug mnie rama jest lepsza od Draga. Pzdro :]
Podpis:
a jeździłeś na Panic'u że mówisz tu o najlepszym wyborze jakiego mogłeś dokonać?
Pomyśl, na Wheeler'ze jeździ ci się bardzo dobrze ale nie śmigałeś na Panic'u który mógłby bardziej przypaść ci do gustu.
Fajnie że podoba ci się twój nowy rower, ale nie mów że wybrałeś najlepiej jak mogłeś skoro nawet nie jeździłeś na innych.
Pomyśl, na Wheeler'ze jeździ ci się bardzo dobrze ale nie śmigałeś na Panic'u który mógłby bardziej przypaść ci do gustu.
Fajnie że podoba ci się twój nowy rower, ale nie mów że wybrałeś najlepiej jak mogłeś skoro nawet nie jeździłeś na innych.