SR Suntour NS
SR Suntour NS
Gdzie go można dostac? bo chciałbym kupic tak do 400 zeta stan idealny serwisowany... napaliłem się na ten amor jak szczerbaty na suchary :P Jeżeli ktoś ma go do sprzedania proszę o kontakt !
gg:5118083
gg:5118083
Bombell nie ścierwo bo mam ten amortyzator od 4 lat i działa lepeij niż nie jeden maniciak a jeśli chodzi o wytrzymałość też jest zajebiście bo pare razy w roku jestem w górach i nic sie z nim nie dzieje, nie ma po 4 latach nawet luzów , każdy myśli że suntour do ścierwo bo duracze są lipne ale kiedyś suntourowi udało sie zrobić niezły amorek, ja go moge polecić ale swojego nie sprzedam bo jestem z niego bardzo zadowolony. pozdro.
www.tomac3.ownlog.com
Condor to powietrzne gówno za 1000zł w życiu bym tego za te kasę nie kupił, np co do Ruxa to jexdziłem na nim kolega już go dawno miał jak jeszcze kosztowały po 700zł i powiem że źle nie chodził ale wtedy jak za te kasę mozna było dostac wiele lepszy amor i trochę przesadzali z tą ceną. Teraz o ile mi wiadomo kosztuje coś koło 500zł coprawda można już za te kase dostać fajną używkę.
Z Santurem NS 130mm miałem do czynienia przez około 3 lata, znam ten amorek od podszewki. To kawał dobrej roboty. Amorek pochodzi z czasów gdy firma Suntour rozpoczynała przygode z produkcją takiego amorka Enduro/Freeride(light). Po 3 latach eksplowatowania Enduro, czasem zdazały sie okazjonalnie jakies skoki max 1,5 metra, po tym wszystkim nie miał wiekszego luzu na goleniach jak moj obecny Z1 Freeride. Golenie gorne srebrne, nie czarne jak w nowych, korona taka jak w Duro E, mocniejsza, ogolnie amrtyzator całkiem lekki jak na ta klase, polecam jest naprawde dobry. Co do pracy, to fakt trzeba mu stuningowac tłok w tłumiku ale pracuje lepiej niz duro ze wzgledu na lepsze uszczelki z wyzszym "fartuchem" :) czyli mniej brudu wpadało do srodka. Na allegro sa w tej chwili amorki budowy Suntour NS 2003, tylko z dodatkowymi funkcjami typu zmiana skoku czy blokada, jak dla mnie bomba - a zauwaz -
Muniek67, ze porownuje ten amorek z moim Bomberem Z1 FR '03. Wogole Firma Suntour z roku na rok robi coraz to lepsze amorki, o czym swiadczy np Seria Rux z otwartą kąpiela.
Tu masz linki do aukcji z tym amorkiem:
XC PRO DTA 60-120mm (regulacja skoku)
http://www.allegro.pl/item225572149_sr_ ... _cena.html
444zeta za Nowkę - mysle ze mogłbys sie utargowac do 400, to wkoncu 4 letni sprzet.
Muniek67, ze porownuje ten amorek z moim Bomberem Z1 FR '03. Wogole Firma Suntour z roku na rok robi coraz to lepsze amorki, o czym swiadczy np Seria Rux z otwartą kąpiela.
Tu masz linki do aukcji z tym amorkiem:
XC PRO DTA 60-120mm (regulacja skoku)
http://www.allegro.pl/item225572149_sr_ ... _cena.html
444zeta za Nowkę - mysle ze mogłbys sie utargowac do 400, to wkoncu 4 letni sprzet.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
POPIERAM! Tacy ludzie mnie denerwują! "Duro mi sie złamało bo skoczyłem z dropa 3 metrowego - co za gówno"! Gdyby jeszcze żółtą karteczke sie poczytalo, to może amor by potrzymał!lloll666 pisze:"praca na poziomie Rst."??
je***j SR nie robi zlych amorow, tylko kazdy katuje duro jak monstera, a z DJ sie pieprzy jak z jajkiem
www.bike.nets.pl - rozwijamy się ;]
-
- moderator
- Kontakt:
Dafi_biker lol, przeciez zazwyczaj ktos kto chce kupic duro ma zamiar nie jezdzic nim tylko po bulki. a skoro amor nie wytrzymuje to jest z dupy i nie oplaca sie go kupowac...
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt: