Odwieczny pojedynek MARZOCCHI VS ROCK SHOX
Odwieczny pojedynek MARZOCCHI VS ROCK SHOX
Wypowiadajcie sie ... Ja osobiscie jestem wlasciecielem Marzocchi drop off 3 '2006r jest zajebisty ale co chwila sie kluce z rock shoxami :P hehe Powidzcie im co jest najlepsze !! 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
na obecna chwile keidy weszly modele 2007 to rock shox'owi skoczyly notowania bo wykonal kawal dobrej roboty - a marzocchi kombinuje z 888kami jak kon pod gore - cala masa modeli z roznymi tlumikami - rock shox tak nie robi wody z mozgu klientom bo nie ma tak duzego repertuaru tlumikow:P
ale jak porownac stare marcohy do starych rock shox'ow to mozna polemizowac.
Stary boxxer (ten czerwony-wisniowy) wg mnie chodzi lepiej niz jurki i super T (ale to tylko moje zdanie).
za to Shiver DC (2002-2003) swoja praca przewyzsza boxxery (jako ze jest USD).
Jak by mi teraz ktos powiedzial "masz tu do wyboru boxxera WC i np. 888 WC" to wzialbym boxxera bo wg. mnie ladniej pracuje i prawdobodobnie jest lzejszy (nie wiem ile waza now 888WC)...
dodam ze nei ejstem 'sponsorowany' przez rock shoxa i nie pisze tego za co mi placa:P sam od lat mam marcochy z1/z1fr/shiver i uwazam ze sa niezawodne - ale to sprzet z 'dawnych lat' i osobiscie uwazam ze 'prawdziwych marcochow juz nie ma':P
ale jak porownac stare marcohy do starych rock shox'ow to mozna polemizowac.
Stary boxxer (ten czerwony-wisniowy) wg mnie chodzi lepiej niz jurki i super T (ale to tylko moje zdanie).
za to Shiver DC (2002-2003) swoja praca przewyzsza boxxery (jako ze jest USD).
Jak by mi teraz ktos powiedzial "masz tu do wyboru boxxera WC i np. 888 WC" to wzialbym boxxera bo wg. mnie ladniej pracuje i prawdobodobnie jest lzejszy (nie wiem ile waza now 888WC)...

dodam ze nei ejstem 'sponsorowany' przez rock shoxa i nie pisze tego za co mi placa:P sam od lat mam marcochy z1/z1fr/shiver i uwazam ze sa niezawodne - ale to sprzet z 'dawnych lat' i osobiscie uwazam ze 'prawdziwych marcochow juz nie ma':P
www.feel-free.pl
drop off 3
to faktycznie masz porownanie ze ho ho :>
byly juz takie tematy konczyly sie darciem mordy bo nikt nic konkretnego nie mowil
a dodam jedno wiekszosc porownuje amorki bo przejechala sie na kolegi itp o kant dupy takie porownanie rozbic , nie dosc ze to kilka minut jazdy z reguly to druga wazniejsza sprawa amor w 90% nie ustawiony pod druga osobe tylko pod wlasciciela a to ma znaczenie , i pozniej slychac jak ktos mowi "ee za twardy , mulowaty bla bla " takie sranie tylko....

byly juz takie tematy konczyly sie darciem mordy bo nikt nic konkretnego nie mowil
a dodam jedno wiekszosc porownuje amorki bo przejechala sie na kolegi itp o kant dupy takie porownanie rozbic , nie dosc ze to kilka minut jazdy z reguly to druga wazniejsza sprawa amor w 90% nie ustawiony pod druga osobe tylko pod wlasciciela a to ma znaczenie , i pozniej slychac jak ktos mowi "ee za twardy , mulowaty bla bla " takie sranie tylko....
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Marzocchi jest... Bardziej bezobsługowe. Cały czas otwarta kapiel i mozna raz na 2-3msc zmienić olej. RS jak Manitou zapakowało tłumik do prawej górnej lagi i tym samy dół smarowany jest smarem/redrumem czy innym carem. Dbać trzeba nieco bardziej. I RS troszke mniej wybaczają "ziemniaków" 

http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt: