Witam mam pewien problem śróba która jest od regulacji odległości klamki od kierownicy sie wyrobiła i nie dam rady przybliżyć klamki ku kierownicy macie jakieś sposoby na to bezpłatne bez wymieniania części i klamki. Nie wiem jakimś śrubokrętem czy czymś proszę o pomoc
a wystaje jej cokolwiek poza 'barylke'? ma sie rozumiec wyrobilo gniazdo na imbusa? jesli tak natnij jej w poprzek gniazdo na plaski srubokret. najwygodniej uzyc do tego celu dremela.
Aha czaje szeczwczur sprobuje ale chyba już wykombinowałem bo to mi sie stało w tylnym hayesie zabrałem mały klucz plaski i opiłowałem go do takiej szerokości żeby wchodzily do śruby w przednim hamulcu tez w tym samym hayesie pod lekkim oporem może odkręcę a jak sie nie uda zrobię jak mówi szewczur . ale dopiero jutro bo hayesa ma kuzyn ;] Piszcie jeszcze jakieś kombinacje i czy wam sie takie coś kiedyś stało
Powiem wam tyle ta śrubka to taka delikatna jest ze aż zal dupę ściska
***** z sróbkrętem nic nie kreci nic . probowałem ampola na kropelce to sie kreci i tak ampol w środku może zamało poczekałem . a ta śruba od klamki jest wyrobiona i sie nie da odręcic proszę o pomoc pomóżcie PLZ