elo . otoz mam problem i pytanie. mam poziome haki i kolko na szybkozamykacz .. co zrobic zeby sie kolko nie przesuwalo >>?? . wiem ze sa piasty na sruby ale nie usmiecha mi sie kupno takiej ze wzgledu na brak kasy...wiem ze sa napianacze na poziome haki ale one nie pasuja do prodigy 9,81 bo haki maja 10 m wysokosci a napinacze 14m :| pomocy !! HELP
będzie pasowac bo bo haki w 9,81 są takie same jak w bmxach na os 10mm do ktorych są napinacze... a jak chcesz sie przekonac to podjedz rowerem do sklepu to ci powiedzą ze pasują
Za cenę napinaczy dorobisz oś na nakrętki u tokarza. Ja kupiłem napinacze ale koło szło w tył więc nic nie dały. Dałem 10zł za oś i po kłopoocie. Mam 9,81 i piastę na szpilkę po tuningu na oś 10mm i nakrętki
Napinacze masz np. dartmoora albo reborna. Ale nadal stawiam zeby wymienic oske. ja zaplacilem 40 zł za oske ze stali h12 dodatkowo utwardzana i weglowana czy cos u dobrego tokarza. Zalezy tez jaka masz piaste bo oske do piasty na kulkach kupisz za 10zł w rowerowym zwyklym.