Agang24 13" vs. dc amstaff 14"
Agang24 13" vs. dc amstaff 14"
Jak w temacie, ktora rama lepsza, bo cena podobna o ile nie taka sama.
jedyne moje argumenty za agangiem to mniejszy rozmiar, nizej siodlo (dluzsza gorna rura) i prowadzenie linek dolem, chociaz to mozna sobie przypiac zaciskaczami za 1zł gdzie sie chce :)
dodam ze chodzi glownie o street, jakies male dropy no i oczywiscie czasem skoki i dirt :)
wzrost 167cm
waga 63kg
i moze odrazu czy RST aerosa HT sie sprawdzi? spaceman jezdzi na aerosie air chyba, ale ja chce 10cm skoku minimum a niemam za duzo kasy ;)
jedyne moje argumenty za agangiem to mniejszy rozmiar, nizej siodlo (dluzsza gorna rura) i prowadzenie linek dolem, chociaz to mozna sobie przypiac zaciskaczami za 1zł gdzie sie chce :)
dodam ze chodzi glownie o street, jakies male dropy no i oczywiscie czasem skoki i dirt :)
wzrost 167cm
waga 63kg
i moze odrazu czy RST aerosa HT sie sprawdzi? spaceman jezdzi na aerosie air chyba, ale ja chce 10cm skoku minimum a niemam za duzo kasy ;)
asd?
OFFTOPIC :
"a jak nie to nie bierzcie, jak nie kupujecie u mnie??"
krabol, nic do ciebie nie mam ale w KAZDYM poscie jaki widzialem ze napisales jest reklama. to jest wkurwiajace. wszyscy wiedza ze sprzedajesz czesci, spoko, a to jest forum rowerowe a nie gielda handlowa. prawda?? ja by kazdy sprzedawca wlazil i do kazdego posta dopisywal reklame tio co by bylo?! walnij info w podpisie i po sprawie...
ps tez sie ciesze ze tansze czesci... ale bez przesady z tym :]
---
co do tematu to agang fajny fajny. fajniejszy od amstaffa ;)
"a jak nie to nie bierzcie, jak nie kupujecie u mnie??"
krabol, nic do ciebie nie mam ale w KAZDYM poscie jaki widzialem ze napisales jest reklama. to jest wkurwiajace. wszyscy wiedza ze sprzedajesz czesci, spoko, a to jest forum rowerowe a nie gielda handlowa. prawda?? ja by kazdy sprzedawca wlazil i do kazdego posta dopisywal reklame tio co by bylo?! walnij info w podpisie i po sprawie...
ps tez sie ciesze ze tansze czesci... ale bez przesady z tym :]
---
co do tematu to agang fajny fajny. fajniejszy od amstaffa ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wiecie co,nie to ze cche jechac duncona ale sorry,ile razy im sie zdarza ze wysylaja ramy do sprzedazy,a one juz maja wady,a to w fulach cos jest krzywo zrobione,a to juz cos nie dziala,niewiem jak amstaf 2004 ale poprzednie modele to sie sypaly.Ostatnio ktos tu pisal ze kupil cocka,czyli rame za 1500zl o jednej z najsztywniejszej konstrukcji i wygial szybko tylni widelec
author to tez nie jest firma cud,ale napewno ich rame bym wybral,przynajmniej nie kupisz ich krzywej,albo zle zespawanej ramy a ponadto nie znam nikogo kto by ja polamal
author to tez nie jest firma cud,ale napewno ich rame bym wybral,przynajmniej nie kupisz ich krzywej,albo zle zespawanej ramy a ponadto nie znam nikogo kto by ja polamal
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niby moj ducon jest git ale ma krzywy tylny widelec opona jest blizej scienki
z lewej strony a do reklamacji nikt tego nie przyjmie bo da sie jazdzic ale mnie to wkurwia(jakby mi sie kolko scentrowalo to bym do domu nie dojechal),juz chyba nigdy nie kupie duncona albo bede sprawdzal
50 razy przed kupnem
z lewej strony a do reklamacji nikt tego nie przyjmie bo da sie jazdzic ale mnie to wkurwia(jakby mi sie kolko scentrowalo to bym do domu nie dojechal),juz chyba nigdy nie kupie duncona albo bede sprawdzal
50 razy przed kupnem
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
-
- Kontakt: