mam problem w wyboze roweru za 7500zł
nie wiem co mam kupic, zeby było solidne i warte ceny
co sądzicie o ...
RAMA: Kona Clump 7005 Aluminum 6" travel DAMPER: Fox Vanilla R w/ ProPedal AMORTYZATOR: Marzocchi Drop-Off Triple 150mm STERY: FSA RAMIE: TruVativ Hussefelt DH KORBA: Rockguard/32/22 B/B: TruVativ ISIS Drive Hussefelt PEDALY: Kona Jackshit LANCUCH: Shimano CN-HG53 KASETA: Deore (11-32 9 speed) PRZEZUTKA P: Shimano Deore LX PRZEZUTKA T: Shimano Deore XT MANETKI: Shimano Deore KIEROWNICA: Kona DH Aluminum MOSTEK: Kona Clump RACZKI: Kona Jackshit HAMULCE: Hayes Hydraulic HFX-9 HD KLAMKI: Hayes Hydraulic HFX-9 HD PIASTA P: Shimano HB-M475 disc PIASTA T: Shimano FH-M475 disc SZPRYCHY: Stainless 14g front and rear OPONY: Nokian NBX 26 x 2.5 OBRECZE: Mavic XM 321 Disc SIODLO: SDG - Kona Gordo SZTYCA: IRtD Quad 2 SPINKA: Kona QR KOLOR: Orange/Black
to jest strona gdzie mozna zobaczyc jak wygląda :)
http://yoyo.home.pl/cgibin/shop?show=ko ... d=6c37db2c
zaznacz ze nie chce roweru kupic przez neta tylko szukam odpowiedniego modelu :]
Kona Stinky
Kona Stinky
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
stinkacz to dobry wybor za taka cene. sa przeciwnicy i zwolennicy kony. jesli mialbys kupowac kone, za bardzo ci sie nie spieszy to bym poczekal na obizke w skiteam'ie.
mozna sie rozejrzec za innymi bajkami w tej cenie, ale chyba nic lepszego sie nie znajdzie. kona to dobry wybor, co prawda dziwnie ciezko sie na niej jezdzi ale ogolnie spoko :D
mozna sie rozejrzec za innymi bajkami w tej cenie, ale chyba nic lepszego sie nie znajdzie. kona to dobry wybor, co prawda dziwnie ciezko sie na niej jezdzi ale ogolnie spoko :D
sikun jestes...
myśle ze spox.za 7500 tysiaka raczej nie znajdziesz bika na takim osprzęcie i nowy,chyba ze się myle to bardzo prosze znawców o poprawkę:P. Sam czekam na Coilera i nie wiem czy się doczekam.
Ski Team poprostu ma klijentele w pupci i ciągle odwlekają.
A dzwoniąc do nich z zapytaniem co się dzieje ze tak długo to wszystko trwa, odpowiedzieli ze :"mają ważniejsze sprawy".
a więc pozostawie to bez komentarza.
Ski Team poprostu ma klijentele w pupci i ciągle odwlekają.
A dzwoniąc do nich z zapytaniem co się dzieje ze tak długo to wszystko trwa, odpowiedzieli ze :"mają ważniejsze sprawy".
a więc pozostawie to bez komentarza.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687