[Olsztyn] - szukam podobnych typów :)

vonsu
Kontakt:

[Olsztyn] - szukam podobnych typów :)

Post autor: vonsu »

Jak w temacie. Od jutra (albo jak nie pójdzie to od poniedziałku) będę miał rower na chodzie i zaczynam coś próbować w bike parku szykowanym na zawody. Jak ktoś się chociaz trochę interesuje tematem to na pewno wie gdzie ;) Ale nie tylko tam, Olsztyn obfituje w różne miejscówki (jak chociaż hopa na górce kortowskiej ;) ). Chodzi mi o to, żeby znaleźc kumpla - mieć z kim jeździć i wymieniać jakieś uwagi, czegoś się nauczyć.

Jestem początkujący i szukam kogoś o podobnym poziomie (czyli ma tylko nasrane w głowie i niewiele więcej :P ) a jeśli z Ciebie już jest ostry zawodnik to jak w poście, który ktoś już napisał: osoba bezkonfliktowa, nie wywyższająca się i lubiąca po prostu kontakt z ludźmi podobnego pokroju bez względu na umiejętności :)

Tak dla dodania. Mam 26 lat ale z zachowania tego nie widać do końca :P Szukam kogoś (albo grupki) z kim by się dało dogadać normalnie.

Nie określam żadnego stylu na razie, po prostu chcę potrenować podstawowe tricki przydatne w każdej dyscyplinie grawitacyjnej.

gg 1584780
nieosiągalny z reguły do 16, potem różnie, często niewidoczny. Jeśli jestem to odpowiadam praktycznie od razu.
vonsu
Kontakt:

Post autor: vonsu »

Już nieważne, znalazłem super ekipe. Pozdrawiam chłopaków z Krank :)
ODPOWIEDZ