Witam!
Mam telewizor sony mega z dupy ma ze 20lat i moja matka chce kupić nowy lcd najlepiej 32 cale. Plazma całkowicie odpada. Głównie chodzi mi o firmy jakie najlepsze telewizory mają. Wiem że to głupie ale miałem 2 telefony lg jedne z pierwszych i 2 się zepsuły i nie mam jakiegoś przekonania do tej firmy. czy jestem w błędzie jeśli chodzi o telewizory? Pomóżcie z jakiego producenta szukać telewizora i ew. dajcie linki.
telewizor lcd 32' do 2700
-
- Kontakt:
telewizor lcd 32' do 2700
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Standard Definition w telewizorach do dh wyglada gorzej, a kupno lcd bez hd mija sie obecnie z celem. Enduro przy 32 calach nie bedzie duzej róznicy miedzy hd ready a full hd co i tak nie zmienia, ze "najlepszego " za ta cene kanarek nie dostanie. Dobre sa np. Bravie.
Jesli masz w domu dvd z upscalingiem, lub hd dvd/blu ray wtedy nawet bez telewizji hd to moze miec jeszcze sens. W innym razie poczekajcie az sobie cos podłaczycie albo kupcie taniego crt i powiedz mamie, żeby reszte dała ci na rower
Jesli masz w domu dvd z upscalingiem, lub hd dvd/blu ray wtedy nawet bez telewizji hd to moze miec jeszcze sens. W innym razie poczekajcie az sobie cos podłaczycie albo kupcie taniego crt i powiedz mamie, żeby reszte dała ci na rower

-
- Kontakt:
Jak pójdziesz do sklepu RTV to ci dopiero wode z mózgu zrobią. Poza nielicznymi salonami wysokiej klasy to ci kolesie nic nie wiedza o tych telewizorach. Koles z media marktu upierał mi sie ostatnio ze dobry kabel HDMI idzie za jakies grosze, i połowa z tych tv jest w ogóle źle podłączona. Kanarek oni znaja co najwyżej tane z ulotki wiec moze po prostu pochodz po stronach i poczytaj bo wiecej sie w sklepie pewnie nie dowiesz.