Biały Sign DS Kraków Skradziony.

matDH
Kontakt:

Biały Sign DS Kraków Skradziony.

Post autor: matDH »

Dzis koło godziny 16 w krakowie na Łopacie koledze skradziono Całkowicie seryjnego Signa DS w kolorze białym. Sprawa jest na tyle trudna ze nie ma zadnych znakow szczegolnych wiec trudno bedzie rozpoznac...
wiecej szczegolow nie znam nie chce sie dopytywac bo Kolega rozstrzesiony.

jak kto dresa na signie zobaczy to najpierw w ryj a potem pytac z kąd ma.
Nie Traćmy nadzieji nigdy!
www.pinkbike.com/photo/1927184
Cubus
Kontakt:

Post autor: Cubus »

współczuję.. bd patrzył.. ale jak to sie stało ? może więcej napisz jak sie dowiesz.. pozdro!
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

zglosiles sprawe na policji ?
hoss_rider_k
Kontakt:

Post autor: hoss_rider_k »

napisz jakies szczegóły jak to sie stalo
No Pain, No Game
Philu
Kontakt:

Post autor: Philu »

Własnie, napisz jak to sie stało. Jak drechy zaczynaja wszedzie włazic, nawet na łopate, to trzeba na serio cos z tym zrobic. Albo wytępić.
http://tsw.nexto.pl
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

co chwile coś kradną w krakowie, a kumple sie śmieją że sie boje jeździć,
jak ostatnio powiedziałem że może w niedziele przyjade do skateparku z tatą,
(bo mam 16 latek tylko , więc raczej dresy nie będą się bały mnie)
to mnie kompletnie wyśmiali

kurde przesrane w tym krk
I love my pussy...
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Trzeba bedzie sie rozgladac na lopate zaczne jezdzic chyba z nozem w plecaku.

el_oguro Mam nadzieje ze zartujesz bo jesli nie to sory ale tez bym cie wysmial boze jezdzij z qplami a nie z tata w weekend do skate parku boze...
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

bede sie rozgladal w sumie nie daleko i wiele takich u nas nie ma,

el_ogurojeszcze babcie se wez mame brata i siostre jebnik kocyk kolo rampy i ty sobie bedziesz jezdzil a rodzinka bedzie piknikowac a jak przyjda dresy dostana bulke z dzemem i na pewno dadza spokoj ... mysle ze zartowales tak jak ja w tym momencie ...
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

to generalnie tylko tak powiedziałem dla samego powiedzenia, bo szczeże ani ja ani on (tatuś) by tego nie chcieli,
a tak już wracając do tematu m ro fakt teraz coraz częściej widuje tych dresów wszędzie, a potem strach siebać tam jeździć
apropo signa, nawet chyba wiem który to, sprawdzałem na allegro kilka razy, jak zobacze w jakmś komisie to też powiem
pozdr
I love my pussy...
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

el_oguro pisze:bo szczeże ani
...
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
hoss_rider_k
Kontakt:

Post autor: hoss_rider_k »

czlowieku napisz, czy zostawil ten rower gdzies i mu wzieli, czy wzieli mu jak na nim siedzial i wogole cos wiecej
No Pain, No Game
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

Cos Wam powiem. Jak ludki na tym forum zaczynaja pisac ze trzeba tepic i tluc dresow to od razu sie podnosi alarm ze to nic nie da ble ble ble ze to jest jak bycie takim samym jak dresy itd,ze na policje gowno gowno pierdu pierdu. A ja Wam powiem tak. Zbierajcie ekipy,jezdzijcie,szukajcie,lejcie,lamcie nogi i rece. Tak tak wiem zaraz zostane *******.Tez tak kiedys myslalem az do sierpnia tego roku. Na ogol po szalenstwach roznych jedziemy sobie z kumplem na pola mokotowskie w wawie na piffko wieczorne albo na spotkanko z funflami:) Tak sie zlozylo ze mielismy obaj urlop,cala druga polowe sierpnia i jezdzilismy codziennie i na polach bylismy codziennie. Pelno tam dresow i w ogole pelno ludzi.Wieczorami sie wyludnia i zostaja rozne grupki roznych ludzi.Zauwazylismy,ze regularnie pojawia sie 4 kolesi ktorzy chodza i swoimi kaprawymi oczkami rozgladaja sie dookola.Przygladali sie nam i naszym rowerkom (przyznam,dwa drogie fulle wiec szkoda by bylo). Pewnego wieczora kolo 22 podeszli. Dostali lomot sztycami,ktore zawsze wozimy przy sobie. Dwoch stracilo sporo zebow. I co?od tamtej pory juz sie nie pojawiaja,a na polach bylem prawie zawsze od tamtej pory jak byla pogoda. Polecam sposob. W polsce jedyny,ktory dziala.I oczywiscie nie jezdzic "samopas" :D pozdro i powodzenia w szukaniu bajka
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
bigkris
Kontakt:

Post autor: bigkris »

qbator przylacze sie do twojego posta. moze nie lac odrazu, ale jak sprowokuja dopiero. a zreszta co tam! PROFILAKTYKA MUSI BYC :D
Pozdrawiam Krzysiek :D
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

qbator Ty miałes taka sytuacje ktos inny moze miec inną. Znajomy skuł morde jakiemus kolesiowi (tez tam z czegos go chciał skroic) to po tygodniu spotkali go jego koledzy i powiedzieli, ze albo idzie ze swoimi kumplami na ustawke albo zwyczajnie przyjdzie 5 chłopa i mu nogi połamią... Wiec twoja opcja mogła się skończyć inaczej.
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

Trzeba wybierać optymalne rozwiązanie..... :) można zajebać dresa.....albo pójść na policje i płakać....jak zajebiesz dresa później możesz mieć nieprzyjemności związane z kumplami dresa....a ja pójdziesz na policje nie masz nic....nie oszukujmy sie bo taka jest prawda....ani 1 ani 2 opcja nie jest dobra...najlepiej unikać problemów..Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
kozmirz
Kontakt:

Post autor: kozmirz »

bedziemy sie rozglądac pozdro
Kozmirz DualBikeWrO
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

kutwa ..... to już tych "sportsmanów" ********* .......
prosta piłka ... jeździć w co najmniej 10 osób , i jak coś to ich gonić , dojebać i pozdrowić
Slavvduro
Darkozi
Kontakt:

Post autor: Darkozi »

Jestem tu nowy :D ale takich problemow mialem 100 ale jedynym dobrym rozwionzaniem jest poczciwy dobry baton :wink: bo ja nie bede patrzyl jak mnie ladnie krojom
kola kola i jeszcze raz kola
Paweł_S
Kontakt:

Post autor: Paweł_S »

Chcecie pouprawiać sporty ekstremalne?
To o godzinie 12:00 w nocy podjedźcie na jakimś wypasionym rowerku (najlepiej koloru złotego) na Pragę i Wykrzyczcie "Krakowia górą" lub podobny tekst i później pobijcie rekord szybkości zwiewania na rowerze przed połową dzielnicy :wink: Co wy na to? :)
Mój poprzedni nick to scott_PL
ODPOWIEDZ