Dresy

zlamany
Kontakt:

Dresy

Post autor: zlamany »

Witam!
Ostatnimi czasy wiele się słyszy jak to biedne, pokrzywdzone przez los dzieci ulicy zwane potocznie drecholami stadnie napadaja na rowerzystów. W związku z tym proponuję zrobić ustawkę w lasku wolskim na mala napierdala.....ke.Glownym pomyslodawca tego czynu jest Bartus,(ktory nie boi sie niiikogo)!!!!a teraz tak na serio,co wy na jakas mala akcje??zrobmy cos zeby nas sie bali,nie badzmy ciotami,wiem ze wiekszasc sie boi, co tylko duza mowia a malo robia ale musimy powalczyc o las itp to sa w koncu wazne miejsca dla nas,i niema tam miejsca dla tych frajerow!!!!!!!!!!!!pokazmy ze mamy jaja i chodzmy im skopac szelesty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

zlamany pisze:proponuję zrobić ustawkę w lasku wolskim na mala napierdala.....ke
zlamany pisze:pokazmy ze mamy jaja i chodzmy im skopac
nie jestem z Krakowa w prawdzie ale z takimi tekstami dużo od nich nie odstajesz...
konapike
Kontakt:

Post autor: konapike »

zlamany moje pierwsze slowo : lol;] a wiec tak najebiecie im (dresom) a potem pojedziesz po bulki sam i tak dostaniesz ze do konca zycia bedziech chodzil w zbroi. Druga rada ze wiekszosc bikerow jest z dobrych domow wiec sa w gorszej sytuacji niz te ''dresy'' bo im nie zalezy co ci zrobia a tobie owszem , zgaduje ze niechcial bys mieec dresa na sumieniu a dresa to wali i sie nie przejmuje sktkami ani konsekwencjami. wiec radze to przemyslec. 3 opcja pobijecie ich i co ...? na drugi dzien nie bedziesz mial bika a ty co im zwiniesz?! dresy...?!!! za 5zł na targu... na nich rady nie ma;/
http://konapike.digart.pl/
kubabike
Kontakt:

Post autor: kubabike »

Hej ziomy jakie dresy polecacie do jazdy na rowerze? Takie szeleszczące? :P

A wracając do tematu to rozumiem twoja frustrację, ale dres to podgatunek, który działa impulsywnie, irracjonalnie. Bójka jest ich jedynym celem w życiu... no może jeszcze najebac się :P Najlepiej traktować ich jak powietrze ale trzeba być gotowym na akcje zaczepne ;) czyli miękkie przełożenia, żeby szybko wiać, gaz pieprzowy itp
Szakal Boss
Kontakt:

Post autor: Szakal Boss »

Nom z tym napie.....to do przemyślenia bo na pewno będą potem skutki uboczne :|
Ale tak to co ci (dresy) mają do nas rowerzystów żal im że nie mają takich rowerów to by było żenujące :? Ale najlepiej być przygotowany.... :wink:
Chociaż mieszkam na blokach... :wink:
...?
Hemp
Kontakt:

Post autor: Hemp »

Hahahhaha leze :D o czym wy w ogole piszecie, ja jestem czlowiek z blokow i tez jezdze na rowerze i jakos jeszcze nikt nigdy do mnie fikal. Przestnacie juz z tym dresami. Zjawisko kradziezy jest poprostu dosc popularne zwlaszcza ze sprzet na ktorym jezdzimy nie jest za 50 zl wiec oplaca sie go krasc. No i druga sprawa wiekszosc bajkerow to gim albo LO wiec sa potencjalnie dobrymi ofiarami. A tak ogolnie rzecz biorac jak widze taka emo cip** w zaciasnych dzinach to tez mi sie robi smutno wiec nie jestesmy od nich gorsi. Zreszta podejzewam ze polowa kradziey rowerow jest uprawiana przez ludzi ktorzy nie sa tzw dresami tylko dzialaja w przemyslany sposob i nie sa to pol mozgi tylko dokladnie wiedza co i jak. Btw ja sam smigam w obcietych szelesciakach adidasa i bluzie z kapturem :D
zlamany
Kontakt:

Post autor: zlamany »

po pierwsze jestescie banda cip,bo sie boicie,myslicie ze fajni jestescie tak?taka prawda ze jestescie ciotami,a ten caly hemp to niech spierdziela jak jest dresem,ja ich nie nawidze,i trzeba ich tepic,niestety to jest ****** zaklamane forum na ktorym niema prawdziwych zawodnikow,teraz pisze z konta kolegi,nie jestescie hard corowcami i tyle,banda lanserow z was,ja jestem jakos mistrzem polski w dh i jakos sie tak nie poczuwam ze jestem z dobrego domu itp,walcie sie lamusy,podpisuje sie pod tym Bartus mistrz polski
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

chciałbym zobaczyc taką ustawke...
http://dhcyc.pinkbike.com
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Odrazu po przeczytaniu pierwszego zdania widzialem że będzie to wyjątkowo źłe komentowany topic.
Można dostrzec brak logiki rozumowania autora... jest pare powodów dla których nie można wymagać wsparcia od osób z forum... pierwsza jest fakt że samosądy są zabronione i ogólnie źłe widziane, wątpie żeby miała jakiś sens ustawka z "dziećmi ulicy" ponieważ "dzieci ulicy" w krakowie stanowią sporą grupe .. wiele razy większą od rowerzystów, nie chce już wspominać że często "dzici ulicy" są doświadoczone w walce... myśle ze poszło by pare kos i szybko by rowerzysci ustapili.
Uwarzam jednak że napewno nie nalezy im ustępować.. dawać się bezkarnie okradać, zastraszac i obrazac.....
Problem ten w krakowie istnieje od hohoho... i niech sobie istnieje... narazie nie wiedzialem na dualu czy w lesie.. jakiego kolwiek dresa...
Świadczy to o ZBYT MAŁEJ skali problemu żeby się ustawiać i zabijać. :evil: jazdaa
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
dyga1990
Kontakt:

Post autor: dyga1990 »

hehe zabawny temat :D bo ktoś mówi ze chce napie*** dzieci z ulicy a sam sie zachowuję jak takie dziecko bo widzi wyjście w tym przypadku tylko w przemocy :) ..
Wyjście jest jedno trzymać rower przy dupie i walić głupie teksty i zachowanie Dresów ja nie wiem w ogole z kąd ta pewnosc ze to oni kradną bo jestem pewnien ze mało kto z nich zna sie na sprzęcie rowerowym ponieważ u nich wazne jest pokazanie kto jest lepszy silniejszy i o ile więcej bierze na klatę we własnym gronie .. nie jestem z krakowa ale z tego co pisze Nemero to wywołacie wojne i w tedy moga sie zacząć dziać rzeczy które wam nawet do głowy nie przyjdą .. Dajcie se spokój i róbcie to co sprawia przyjemność a nie przejmujecie sie ludźmi których uważacie za 0 a robicie aferę.
.. Pozdro ..
Hemp
Kontakt:

Post autor: Hemp »

Powiedzialem ze jezdza w dresach :D // btw smiech na sali :D DYGA 1990 TRUE !!
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

******* temat autor jeszcze większy *****, ludzie macie wyobraźnie ? Co a co jak ci kosy wyciągną jak mówi Nemero połowa z was spierdoliłaby z reszta to nie jest 10 osób góra tylko ich jest od hóia i ho ho a nas bikerów nie oni zawsze wożą sie z kumplami a my nie zawsze, i przeważnie są to bezmózgie napakowane kafary.. więc pomyślcie jakie macie szanse......
a propos taki zonk na DHz :P
http://img520.imageshack.us/my.php?imag ... tuubx6.jpg
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

zlamany stań przed lustrem i walnij "z dyńki" gościa którego zobaczysz

teraz zrobisz zadyme, wygrasz a za jakiś czas na 98% stracisz coś więcej niż rower
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
Kupidyn
Kontakt:

Post autor: Kupidyn »

zlamany chciałbym widzieć twoją minę kiedy bierzedz do ręki pałkę i rozwalsz nią komus pysk... Człowieku czy ty kiedykolwiek pobiłeś kogoś do nieprzytomności? Wydaje ci sie ze jak walniesz kogoś w morde to rozpłacze się i pojdzie z kolegami do domu?? Wez sie zastanów nad tym co mówisz, bo wzbudzasz we mnie tylko żal...
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

po pierwsze jestescie banda cip,bo sie boicie,myslicie ze fajni jestescie tak?taka prawda ze jestescie ciotami,a ten caly hemp to niech spierdziela jak jest dresem,ja ich nie nawidze,i trzeba ich tepic,niestety to jest ****** zaklamane forum na ktorym niema prawdziwych zawodnikow,teraz pisze z konta kolegi,nie jestescie hard corowcami i tyle,banda lanserow z was,ja jestem jakos mistrzem polski w dh i jakos sie tak nie poczuwam ze jestem z dobrego domu itp,walcie sie lamusy,podpisuje sie pod tym Bartus mistrz polski
a dla nie to ty chyba jestes ******** i **** to jest z ciebie , dorosni 12 latku..
www.mm-foto.pl
K.J
Kontakt:

Post autor: K.J »

Jozan ma 100%, racji ale miałem już przygodę z dresami i muszę przyznać ze z nimi to rożnie bywa, głównie to czym zakończy sie "spotkanie" zależy głównie od poziomu w jakim są aktualnie nawaleni, w moim przypadku byli schlani tak bardzo ze niewielu mnie wogle zauważyło.... jeden czy dwaj kopneli rowerek :x ale nic mi sie nie stało..... na nich nie ma rady, omijać i już.
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

wy tzn. miejscowi zrobicie se bójke ... powiedzmy... sklepiecie im te michy, ale oni nie odpuszcza, beda pojawiac sie tam wieksza grupa .... wy sie tam przestaniecie pojawiac, bo wiecie co czeka .. ale zalozmy, ze taki zamiejscowy ... slyszal o tej miejscowce, bedzie chcial sie tam wybrac.. przyjdedzie a tam mu przeklepią dynie, ze w domu mama nie pozna :P i gosc ( np. z Poznania) ktory byl przejazdem w Krakowie oberwie za was... to tez trzeba wziac pod uwage ...
www.frmk.prv.pl
jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

hahaha, ale się uśmiałem czytając ten temat. zlamany jesteś moim mistrzem! > rozśmieszania oczywiście. Czy Ty człowieku w ogóle wiesz o czym mówisz?! Chcesz się z kilkoma bikerami napierdzielać z bandą drechów. Myślę, że wystarczyło by wziąć kilku karków z samego Kurdwanowa, a i tak wpieprzyliby rycerzom z kręgu bikerów.
A w ogóle jak sobie wyobrażasz zainicjowanie takiej walki? Może tak?
- Cześć chłopaki. Chcielibyśmy się z Wami umówić na jakąś ustawkę w lesie za Krakowem. Jesteśmy bikerami i cały czas kradniecie nam rowery i chcielibyśmy Wam za to wlać.
- Pewnie, tylko przyjedźcie na rowerach...
Na pewno by się zgodzili, bo zawsze to jakieś świeżutkie mięso armatnie do bicia ;)
Może za dużo czytałeś na historii książek o rewolucjonistach i też chciałbyś taki być. Ale nie to nie takie proste jak myślisz. Znajdź armię, ponawalajcie się, chętnie zobacze ten pogrom na youtubie. Niestety, taka jest prawda, smutna, ale prawdziwa :(
Trzeba z nimi po prostu żyć i jakoś funkcjonować.
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

haha gowno zrobicie
wez kurwa pierdolnij sie czms ciezkim mocno w glowe
Zablokowany