WIELKI PLUS DLA "ROWEROWY.COM"
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
WIELKI PLUS DLA "ROWEROWY.COM"
Zamówiłem u nich koło przed wczoraj, powiedzieli że, muszą dostać obręczę i mi wyśłą koło miało być na sobote! Dzisiaj koło południa dostałem od nich informacje że, dostawca się nie wywiązał i obręcze będą dopiero na poniedziałek, i mi wyślą wtedy trudno.. Ale ja we wtorek wyjeżdżam i to z rowerem! Po krótkiej rozmowie rowerowy.com powiedział żę coś wymyślą aa po chwili napisali: "Robimy tak zaraz jadę objechać wszystkie sklepy i może uda mi się wyrwać gdzieś DM24 dam znać, postaram się dziś to koło. Będziemy się jeszcze kontaktować, tak czy siak koło na jutro albo na poneidziałek będziesz miał." a chwile potem dostałem informacje że jeszcze dzisiaj te koło mi wyśłą!! WIELKI PLUS qrde chłopaki naprawde się starają! I walczą o klienta! Polecam ich wszystkim.. to nie jakiś buce którym wszystko zwisa!
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja też muszę chłopaków pochwalić. sprzedali mi śruby do grimeci mimo tego, że nie da się kupoć śrub bez uszczelek. komplet kosztuje 39zł. ja uszczelki mam więc napisałem tylko o śruby.
i sprzedali mi 2 szt za 8zł. napsali mi, że tak nie robią ale jak już wcześniej napisali, ze mi sprzdadzą to podtrzymują zdanie. a wszystko traktują jako promocje sklepu.
ogólnie zjaebisty kontakt z nimi jest. odpisują prawie odrazu. polecam wszystkim
i sprzedali mi 2 szt za 8zł. napsali mi, że tak nie robią ale jak już wcześniej napisali, ze mi sprzdadzą to podtrzymują zdanie. a wszystko traktują jako promocje sklepu.
ogólnie zjaebisty kontakt z nimi jest. odpisują prawie odrazu. polecam wszystkim
tak ja kazdmu polecam ten sklep.
jak Ciezki sie ucieszyl ze przyszedlem najpierw do niego a nie gdzie indziej po czesci to az mi sie chce tam czesciej kupowac... oni sie staraja jak nie maja i powiedza ze bedzie to bedzie nie walenie w ch (nam w ekipie sie nie przydazylo zeby w rowerowym.com czesci byly pozniej niz on mowil, a jak nie wie kiedy beda to bez pierdolenia mowi 'nie wiem" a nie jak w innych sklepach ze 'moze jutro.....pleple')
POLECAM SZCZERZE ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!!!!!!!
www.rowerowy.com jakby ktos nie wiedzial
jak Ciezki sie ucieszyl ze przyszedlem najpierw do niego a nie gdzie indziej po czesci to az mi sie chce tam czesciej kupowac... oni sie staraja jak nie maja i powiedza ze bedzie to bedzie nie walenie w ch (nam w ekipie sie nie przydazylo zeby w rowerowym.com czesci byly pozniej niz on mowil, a jak nie wie kiedy beda to bez pierdolenia mowi 'nie wiem" a nie jak w innych sklepach ze 'moze jutro.....pleple')
POLECAM SZCZERZE ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!!!!!!!
www.rowerowy.com jakby ktos nie wiedzial
Ja powiem tylko tak staramy się, nie zawsze da się wszystko zrobić tak jak byśmy chcieli, bo często dystrybutorzy dają ciała. Od przyszłego sezonu chcemy wprowadzić kilka produktów, które powinny Was zaciekawić.
8!k3r już nas 2gi raz mylisz z innym sklepem, my jesteśmy z Jeleniej Góry i nie mamy Twojego koła. My jesteśmy rowerowy.com
Pozdro dla ziomali z Jelonki.
8!k3r już nas 2gi raz mylisz z innym sklepem, my jesteśmy z Jeleniej Góry i nie mamy Twojego koła. My jesteśmy rowerowy.com
Pozdro dla ziomali z Jelonki.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze