Czechy - taniej?
Czechy - taniej?
Mieszkam przy granicy, czechy mogą mieć nie tylkoi interesujace trasy ale i ceny, czy ktos sie interesuje czy jest taniej?
Na podstawie szpindla (nei wiem jak gdzie indziej)
Nie dosyc ze taniej, i z karnetami nie ma problemow, to w dodatku wyciag o wiele bardziej biker-frendly, to ze jest zncznie szybszy od tego co jest w PL to jedno, ale to ze obsluga nieplakala ze jestesmy urypanii w blocie od kasku po podeszwy to juz bylo zaskoczenie
Bylo gdzie za free umyc rower, trasa przygotowana i utzrymana i co najwazniejsze oznaczona wiec ludzie sie niepaletaja - no normalnie jak empik - pelna kultura
Teraz jak jedziemy z okolic szczec. to poprostu jedziemy kawalek dalej i zatrzymujemy sie dopiero w czechach.
Nie dosyc ze taniej, i z karnetami nie ma problemow, to w dodatku wyciag o wiele bardziej biker-frendly, to ze jest zncznie szybszy od tego co jest w PL to jedno, ale to ze obsluga nieplakala ze jestesmy urypanii w blocie od kasku po podeszwy to juz bylo zaskoczenie

Bylo gdzie za free umyc rower, trasa przygotowana i utzrymana i co najwazniejsze oznaczona wiec ludzie sie niepaletaja - no normalnie jak empik - pelna kultura

Teraz jak jedziemy z okolic szczec. to poprostu jedziemy kawalek dalej i zatrzymujemy sie dopiero w czechach.
Ja bym powiedział tak: ceny jedzenia są podobne jak w Polsce. Ceny noclegów jeżeli chodzi o sam Szpindel - wyższe, ale ta miejscówka jest głównie dla Niemców przygotowana. Jeśli chodzi o karnet na wyciąg to rzeczywiście jest niedrogo (250 koron na cały dzień, czyli 35 zł).
http://www.maxxoponyrowerowe.pl
Według mnie opłaca sie jeździć do Czech... Ceny nie są wygórowane karnet całodzienny w mlynie kosztuje coś koło 30zł, trasy są dużo lepsze niż w Polsce i przede wszystkim jest ich więcej. Nikt Ci nie marudzi jak sobie zapierdzielasz po stokach narciarskich. Piesi nie wchodzą na wyznaczoną trase. Jest poprostu bardzo przyjemnie:) Jedzenie jest tańsze niż w Polsce, w kanjpie też dosyć tanio i dobrze zjesz. Nocleg też tanio wychodzi...
Ogólnie opłaca sie jeździć do Czech
Pozdrawiam
Ogólnie opłaca sie jeździć do Czech
Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194