napinacz i rockling?
napinacz i rockling?
Czy można mieć napinacz i jednocześnie rockling (mam korbę na dwie zębatki właśnie z rocklingiem RPM)
Czy można pogodzić te trzy żeczy( napinacz--->rockling--->dwie zębatki z przodu oczywiście???
Czy można pogodzić te trzy żeczy( napinacz--->rockling--->dwie zębatki z przodu oczywiście???
Pozdro Jaro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
po pierwsze nauczcie sie wreszcie pisać ta nazwę.. nie żaden ROCKLING tylko ROCKRING:P a jesli chodzi o to czy będzie takie zestawienie działało, to wszystko zalezy od rodzaju napinacza. Jeśli załozysz coś w stylu PM socho to nie ma szans żeby Ci to chodziło, bo tam rolki są nieruchome i gdy łańcuch zmieni pozycję to rolki zostaną w tym samy miejscy w którym były wcześniej w gruncie rzeczy na nic sie nie przydając.. Mozesz kombinować z innymi napinaczami które mają ruchome rolki, ale nie jest to już tak niezawodny sytem jak 2x rockring+napinacz
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
kupilem alu 4 mm od pm soch i 2 rolki i zaczalem tuning he he :)
polegal on na tym zeby z 2 rolek zrobic jedna, ale szersza, mam korbe hussefelt rg.
byl tylko maly problem zeby wstawic pomiedzy 2 rolki jeszcze jedno lozysko i dorobic na tyle dlugi trzpien u tokaza, czyli taki zeby wsunac lozysko i zeby sie nie obracalo samo. no i mam 2x9 he he, pojade wszedzie...
polegal on na tym zeby z 2 rolek zrobic jedna, ale szersza, mam korbe hussefelt rg.
byl tylko maly problem zeby wstawic pomiedzy 2 rolki jeszcze jedno lozysko i dorobic na tyle dlugi trzpien u tokaza, czyli taki zeby wsunac lozysko i zeby sie nie obracalo samo. no i mam 2x9 he he, pojade wszedzie...
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl