Duro D i tarcza 203
Duro D i tarcza 203
Cze,
Jestem nowy :P:P:P
Mam pytańko.Czy Duro D i tarcza 203(w zestawie z hamulcem Avid BB5) beda grac??Czy musi byc tarcza 160 mm??
Prosze o odp.
Jestem nowy :P:P:P
Mam pytańko.Czy Duro D i tarcza 203(w zestawie z hamulcem Avid BB5) beda grac??Czy musi byc tarcza 160 mm??
Prosze o odp.
siem. Oczywiscie da sie to zamocować ale nie warto:P jesli zalezy ci na amorku.Ja katuje juz 2 duro teraz mam wersje 07 w 06 po roku jazdy pekł na boosterze ale nie moge narzekac bo zrobił swoje i umarł a oc do tarczy to lepiej załozyc 160 jesli koniecznie juz chesz tarcze ja jezdze w 07 na mechaniku deora z tarczą 160mm narazie chodzi ok luzów nie ma ale w 06 pojawiły sie szybko. podsumowując lepiej nie zakładaj tego kolosa jesli ci zycie miłe:D pzdrower 

merida umf wymiata!!!!
-
- Kontakt:
mechanik mechanikowi nie rowny moj akurat chodzi wystarczjaąco dobrze by krecic na nim wszystko co chche a swoją droga to pomysl ile uzywasz przendiego hebla zawsze wazniejszy jest tył.tomek059 pisze:z drugiej strony to mechanik 160mm z przodu to jak dla mnie stanowczo za słaby hamulec

merida umf wymiata!!!!
Mam od 1,5 roku Duro i Winzipa 203 mm. Teraz zamieniłem Winzipa na Grimecę sys 12.
Luzów nie mam !
Więc albo ja mam wyjątkowy egzemplarz Duro albo parę tu osób pisze delikatnie mówiąc bzdurki.
Poza tym dlaczego Duro miałby łapać zaraz luzy skoro ma 32 mm golenie które dodatkowo wchodzą głębooooko w dolne.
Po prostu niektórym się chyba nie mieści w głowie że amor za 300 nie jest wcale taki zły.
Luzów nie mam !
Więc albo ja mam wyjątkowy egzemplarz Duro albo parę tu osób pisze delikatnie mówiąc bzdurki.
Poza tym dlaczego Duro miałby łapać zaraz luzy skoro ma 32 mm golenie które dodatkowo wchodzą głębooooko w dolne.
Po prostu niektórym się chyba nie mieści w głowie że amor za 300 nie jest wcale taki zły.
ALE PIERDOLICIE....
moje duro mialo 1.5 roku ,rok w streecie ,potem ja kupilem i pol roku jezdzilem na roznych hamplach :
z avid bb5 203mm,chwile hfx9 a teraz shimano saint od 2ch miesiecy i co? ma malutkie luzy ,waze 95 kg i glownie hamuje przodem.
Larix 99% ludzi co tu pisza duro nie mieli nawet. pierdolone mity o duro ...
aha,duro sprzedalem i nadal jezdzi.
moje duro mialo 1.5 roku ,rok w streecie ,potem ja kupilem i pol roku jezdzilem na roznych hamplach :
z avid bb5 203mm,chwile hfx9 a teraz shimano saint od 2ch miesiecy i co? ma malutkie luzy ,waze 95 kg i glownie hamuje przodem.
Larix 99% ludzi co tu pisza duro nie mieli nawet. pierdolone mity o duro ...
aha,duro sprzedalem i nadal jezdzi.
...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: