Cyfrowy Polsat... Opinie

Zaborowski1
Kontakt:

Cyfrowy Polsat... Opinie

Post autor: Zaborowski1 »

Siemka , ostatnio zdecydowałem się na kupno jakieś Cyfrówki . Było trochę ofert , np.N albo Cyfra+ . N było niezłe ale chodzi mi głównie o relacje z meczów piłki nożnej (liga angielska, polska,włoska,hiszpańska itd.) . Wybrałem Polsat Cyfrowy. Ich oferta wydała mi się bardzo prosta i jasna. Główny kanał sportowy na tej platformie to Polsat Sport i Polsat Sport Extra . Pytanie do użytkowników , czy na tych kanałach są te ligi które wymieniłem , i czy wogóle dobrze się sprawuje cyfrówka , i czy obraz jest nadawany w HD ?? (nie w DH :D:D)
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Wicked
Kontakt:

Post autor: Wicked »

Podłączam się do pytania. Dekoder podłącza sie przez HDMI?
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

Założyłem Polsat kilka dni temu. Też wybierałem pomiędzy kilkoma ofertami. Głównie miałem na myśli cyfrę ale jednak żeby coś wogole dało się tam pooglądać trzeba płacić dwa razy więcej niż w Polsacie. Ogólnie jestem zadowolony z ilości kanałów polskich.. Abonament w miarę dobry i tani.
Wicked
Kontakt:

Założyłem Polsat kilka dni temu. Też wybierałem pomiędzy kilkoma ofertami. Głównie miałem na myśli cyfrę ale jednak żeby coś wogole dało się tam pooglądać trzeba płacić dwa razy więcej niż w Polsacie. Ogólnie jestem zadowolony z ilości kanałów polskich.. Abonament w miarę dobry i tani.
Masz ją podłączoną do telewizora HD? Jak tak to jakim złączem? Jaki jest obraz?
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

O ile mi wiadomo to cyfrowy polast nie nadaje i nie planuje nadawać w wysokiej rozdzielczości (HD). Właśnie tylko ceną ratuje się przed wyparciem z rynku przez N i Cyfre+. Jęśli masz tv ze zwykłą rozdzielczością to jeszcze rozumiem ten wybór, ale jeśli obsługuje HD to :lol:
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
Wicked
Kontakt:

No właśnie mam telewizor HD ale cena N'ki jest za duża jak za taki pakiet programów i szukam alternatywy
kar0l
Kontakt:

Post autor: kar0l »

Z tego co mi wiadomo cyfra+ ma wyłączność na transmitowanie Ekstralklasy, a polsat na Puchar Polski. Jeśli, zależy Ci na footballu to polecam cyfre+. Sport jest nadawany w HD i pokazują ligę polską, angielską, hiszpańską, włoską - czyli jednym słowem liga polska + same najlepsze ligi Europy:D
refiko
Kontakt:

Post autor: refiko »

Siema, moi staruszkowie wlasnie dzis zakupili polsacik... na dzien dzisiejszy podpisuja umowe na 24miesiace masz 5miesiecy za free... Polsat nadaja w HD, kupujesz dekoder HD(200zl jakis samsung i antene pod HD), tyle jest na ulotce... z tego co w kilka minut oblookalem to jest kilka kanalow z dopiskiem "HD", ale ja niestety ich nie odbieram poniewaz mam zwykly dekoder...
Nie jestem fanem pilki noznej, ale moge smialo polecic polsat... za kablowke boliłem 56zl i mialem mniej kanalow...a teraz mam spowrotem kanal Extreme sports

pozdROWER
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
ODPOWIEDZ