suchy demo 2007 - czyli moje pierwsze samodzielne video :)
suchy demo 2007 - czyli moje pierwsze samodzielne video :)
http://www.pinkbike.com/video/4733/
proszę o komentarze, również krytyka (byle konstruktywna) mile widziana. I proszę się nie skupiać wyłącznie na montażu, bo nie o to w tym chodzi ;)
pozdro
proszę o komentarze, również krytyka (byle konstruktywna) mile widziana. I proszę się nie skupiać wyłącznie na montażu, bo nie o to w tym chodzi ;)
pozdro
-
- Kontakt:
super super super, normalnie super. ja sie bawie tylko na myslenickich zjazdach i podziwiam PANA!!! a po za tym najbardziej podoba mi sie poczatek! to intro Slayera! przyznaje genialne połączenie muzy z filmem! normalnie to juz sztuka nietylko w trikach ale i w filmie - a trudno cos tak dobrego znalesc czsami w necie, bo zazwyczaj ludziskom chodzi tylko o to jak ktos jest dobry!! pozdr
... . . .. .. .. . . www.madesign.prv.pl . .. .. .. . . . . . .. . ..
groochas oj nie chodzi mi o znany skrót od każdy wie czego. po prostu od paru lat robimy filmy jako HVDP czyli- Home Video Domowa Produkcja
lub Home Video Freeriders. i ma to charakter TYLKO I WYŁĄCZNIE humorystyczny. a ja sam nie popieram takich tekstów i brzydzę się nimi, kojarzą mi się z tanim polskim hh i dresami 
choć może rzeczywiście zacząć posługiwać tylko Home Video Freeriders, sam już nie wiem.
maDesign tylko nie pana... ja mam dopiero 15 latek na karku

choć może rzeczywiście zacząć posługiwać tylko Home Video Freeriders, sam już nie wiem.
maDesign tylko nie pana... ja mam dopiero 15 latek na karku