Pedały do 200 PLN
Pedały do 200 PLN
Siema. Szukam jakiś w miare dobrych pedałów do FR z zalążkiem DH. Na wadze zbyt mi nie zależy, ale nie chcę żeby ważyły 1kg :P Mój limit - 200zł +/- 20 zł. Zastanawiam się nad Prodigy Tinkie Winkie, Prodigy Procreator, Woodman Spiky, Truvativ Holzfeller. Zależy mi na kolorze - czarny lub biały. Produkty NS'a nie wchodzą w grę bo już ich nie lubie i ostatnio mają kijowe łożyska. Podobają mi się te woodmany, ale nie wiem jak u nich z wytrzymałością i trzymaniem nogi. Holzfellery też fajne, w sumie OK. w Procreatorach troche dziadowska wymiana pinów - te otwory się lubią zapychać przez co ciężko je wykręcić/dokręcić. Tinkie winkie spoko,ale nie wiem czy nie za mało pinów i jakoś od góry lipnie wyglądają. Macie jeszcze jakieś pomysły? Czekam :)
-
- Kontakt:
Looknij sprzetownie bo tam sie rozpisalem
Pealki ogolnie masakra, piny sa waskie i trzymaja nogi wprost swietnie, mialem okazje jezdzic na leg eatersach 05 i wypadaja blado przy truvativach, powiekszone lozyska sa praktycznie nie do zdarcia, kumpel smiga 3 lata w dh na fullu i nic sie nie dzieje. Polecam naprawde.