gliwice? oprowadzi mnie ktos ;D

bikerwashere
Kontakt:

gliwice? oprowadzi mnie ktos ;D

Post autor: bikerwashere »

witam chcialbym sie dowiedziec o miejscowkach w gliwicach ;] macie tam jakies trasy technicze w stylu dh ? ogolnie co u was mozna robic ;d? obecnie studiuje na polibudzie i mysle zeby sprowadzic sobie tam maszyne an stale
Giant Reign
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

No DH w Gliwicach to raczej nie pojeździsz. Jest tor 4X na szwajcarii (ulica Łabędzka, kierunek Tesco),są hopy na Koperniku i na Łabędach ale to dokładniej ktoś z tych okolic musiałby Ci powiedzieć co tam jest bo ja mam kawał drogi i na ciężkim fullu nie uśmiecha mi się tam jechać,natomiast pod domem mam park chorzowski (przy ulicy chorzowskiej) w którym troche pokopałem i jest gdzie poskakać ale z racji na ostatnie opady i brak czasu nie wiem w jakim stanie są teraz hopy,bo zazwyczaj regularnie je poprawiałem (musiałbym ci pokazać gdzie są bo niektórych z opisu nie znajdziesz). Coś jeszcze zostało na sikorniku (to jest chyba aleja Sikornik).

Jak coś pominąłem to dopiszcie.

pozdro
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

na jakim wydziele studiujesz?? a tak na powaznie to nieopłaca sie sprowadzać tutaj rowerku DH.... mój czeka na mnie w górach a tutaj smigam na xc czasami a co do miejscówek to jest kiepsko wiesz jest ta szwajcaria ale wg mnie to jest porażka, sikornik lata swietnosci mineły tez porażka, hałdy też porażka, ja dirtów nie latam raczej wiec nie inetesowałem sie gdzie sa... pozdro
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

niestety musze sie zgodzic z przedmowcami. gliwice wieją nudą. Cesiu nawiasem, to na labedach juz nic nie ma.
kopernik ma jeszcze dirty, jakos tam aleja sikornik prosperuje, ale nic wielkiego, ciekawego nie znajdziesz. o dh zapomnij, nawet miejsca na takie rzeczy nie ma.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
Gość

Post autor: Gość »

nie ma nic do dh u nas.
jedynie to skatepark plac krakowski / skatepark arena.
osiedle kopernik dirty,stoliki i step upy.
kompielisko lesne street i street po miescie tez ujdzie.
Cesiu
Kontakt:

no i hopy w chorzowskim ;) nikt tu nie zagląda a szkoda. niestety teraz troche podupadły ale zapraszam na wiosne, będzie powstawało coraz więcej nowych miejscówek.

pozdro
bikerwashere
Kontakt:

nie mam maszyny dh ;p mam sztywniaka z wieksza jednopola ale lubie smigac szybko ;p chyba bede musial przerobic na streetowe ;p a na budownictwie jestem jak cos i mieszkam w akademiku wiec blisko mam na krk jakies 200 m ;d
Giant Reign
Cesiu
Kontakt:

bikerwashere też studiuje budownictwo ;) jestem na 4 roku, może sie kiedyś na wydziale spotkamy :)

pozdro
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

bikerwashereCesiu jaki ten świat jest mały tez budownictwo na 1 roku :D pozdro
bikerwashere
Kontakt:

fridge ja na pierwszym tez jestem ;] ktora grupa ?;]
Giant Reign
worm
Kontakt:

Post autor: worm »

hmm...to może i ja się zapisze na budownictwo ? ;o)
: author :

www.worm.com.pl
PiotrGliwice
Kontakt:

Post autor: PiotrGliwice »

może by ktoś się wybrał na wyrobisko w Bytomiu w niedziele ?
w razie czego mam 1 miejsce na rower (bagażnik na klapie)...

jak coś pisać na priva
Mongoose Black Diamond Single '06, Supet T RV 2007, Shimano Saint all...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Może i gliwice są do dupy (są ;p), ale na rampę na krakowskim strasznie mnie kusi, żeby wbic na fullu :]

btw - górniczy, drugi rok :d
Marcel01
Kontakt:

Post autor: Marcel01 »

Ponawiam watek, zaczalem studia w gliwicach i chetnie bym cos pojezdzil, do tej pory jezdzilem glownie DH na HT, ale nie sadze zebym w gliwicach mogl kontynuowac DH, jakie miejscowki oferuje to miasto? 4x jakies dirty? bo street raczej mnie nie intersuje.
Cesiu
Kontakt:

Właściwie wszystko jest już wcześniej napisane i od tego czasu wiele się chyba nie zmieniło. Chętnie bym się przejechał z Tobą po miejscówkach ale mam nogę w gipsie i tak będzie jeszcze przez ponad miesiąc.

Pozdro
ODPOWIEDZ