gliwice? oprowadzi mnie ktos ;D
-
- Kontakt:
gliwice? oprowadzi mnie ktos ;D
witam chcialbym sie dowiedziec o miejscowkach w gliwicach ;] macie tam jakies trasy technicze w stylu dh ? ogolnie co u was mozna robic ;d? obecnie studiuje na polibudzie i mysle zeby sprowadzic sobie tam maszyne an stale
Giant Reign
No DH w Gliwicach to raczej nie pojeździsz. Jest tor 4X na szwajcarii (ulica Łabędzka, kierunek Tesco),są hopy na Koperniku i na Łabędach ale to dokładniej ktoś z tych okolic musiałby Ci powiedzieć co tam jest bo ja mam kawał drogi i na ciężkim fullu nie uśmiecha mi się tam jechać,natomiast pod domem mam park chorzowski (przy ulicy chorzowskiej) w którym troche pokopałem i jest gdzie poskakać ale z racji na ostatnie opady i brak czasu nie wiem w jakim stanie są teraz hopy,bo zazwyczaj regularnie je poprawiałem (musiałbym ci pokazać gdzie są bo niektórych z opisu nie znajdziesz). Coś jeszcze zostało na sikorniku (to jest chyba aleja Sikornik).
Jak coś pominąłem to dopiszcie.
pozdro
Jak coś pominąłem to dopiszcie.
pozdro
na jakim wydziele studiujesz?? a tak na powaznie to nieopłaca sie sprowadzać tutaj rowerku DH.... mój czeka na mnie w górach a tutaj smigam na xc czasami a co do miejscówek to jest kiepsko wiesz jest ta szwajcaria ale wg mnie to jest porażka, sikornik lata swietnosci mineły tez porażka, hałdy też porażka, ja dirtów nie latam raczej wiec nie inetesowałem sie gdzie sa... pozdro
niestety musze sie zgodzic z przedmowcami. gliwice wieją nudą. Cesiu nawiasem, to na labedach juz nic nie ma.
kopernik ma jeszcze dirty, jakos tam aleja sikornik prosperuje, ale nic wielkiego, ciekawego nie znajdziesz. o dh zapomnij, nawet miejsca na takie rzeczy nie ma.
kopernik ma jeszcze dirty, jakos tam aleja sikornik prosperuje, ale nic wielkiego, ciekawego nie znajdziesz. o dh zapomnij, nawet miejsca na takie rzeczy nie ma.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: