newman nx+130mm czy to przejdzie?
newman nx+130mm czy to przejdzie?
witam
moze znajdzie sie tu ktos kto mial taka konfiguracje NX sztywniak i amor 130mm
mam zamiar zalozyc cos takiego do swojej ramy z tym ze mam powazne watpliwosci czy glowka to wytrzyma ew czy sam amor to wytrzyma bo kat bedzie spory
bylbym wdzieczny za opinie kogos kto mial do czynienia z taka konfiguracja lub wie czym to sie konczy :D
pozdrawiam
moze znajdzie sie tu ktos kto mial taka konfiguracje NX sztywniak i amor 130mm
mam zamiar zalozyc cos takiego do swojej ramy z tym ze mam powazne watpliwosci czy glowka to wytrzyma ew czy sam amor to wytrzyma bo kat bedzie spory
bylbym wdzieczny za opinie kogos kto mial do czynienia z taka konfiguracja lub wie czym to sie konczy :D
pozdrawiam
szaka malaka 8-]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=162156 rower mojego znajpmego i ten config dawal rade:)
co to je NX ???
moze chodzi Ci o nsx ?!
hmmm wiem ze tych ram juz nie produkuja od 4 lat ale myslalem ze ktos jeszcze pamieta o starym dobrym newmanie nx od mongoosa :D
wd40 dlugo ten znajomy ujezdzal ten konfig?
skoro mial tarcze to nie pekal tez o amora :D
troche sie obawiam bo przy przymiarkach to wyglada jak czoper ale raz kozie smierc :P
moze chodzi Ci o nsx ?!
hmmm wiem ze tych ram juz nie produkuja od 4 lat ale myslalem ze ktos jeszcze pamieta o starym dobrym newmanie nx od mongoosa :D
wd40 dlugo ten znajomy ujezdzal ten konfig?
skoro mial tarcze to nie pekal tez o amora :D
troche sie obawiam bo przy przymiarkach to wyglada jak czoper ale raz kozie smierc :P
szaka malaka 8-]
solidne to te ramy moze byly do momentu kiedy mongoose nie przeszedl pod skrzydla pacifica :D
na szczescie ten model byl jeszcze starym dobrym mongoosem
dlugo na ten egzemplarz polowalem i w koncu jest ze mna :D
bardzo ale to bardzo sie wku.... jak mi glowka pojdzie od tego amorka ale jak juz pisalem raz kozie smierc :P
na szczescie ten model byl jeszcze starym dobrym mongoosem
dlugo na ten egzemplarz polowalem i w koncu jest ze mna :D
bardzo ale to bardzo sie wku.... jak mi glowka pojdzie od tego amorka ale jak juz pisalem raz kozie smierc :P
szaka malaka 8-]