jaki suport do bitcha??
-
- Kontakt:
jaki suport do bitcha??
Witam jaki kupic suport do bitcha 2007 ? mam korbe octane one hd i piaste na tyle ns ss , jeśli ma to jakies znaczenie,
Tak jak kolega wyżej 
Ja mam w bitchu właśnie Truvativa gigapipe dh. Dodam jeszcze, że jeśli chcesz blat do 38z. to weź długość 113mm, a jeśli powyżej to wtedy 118mm.
Edit: Zawsze zapominam o tym napisać :P Ja posiadam Bitcha '06 i piiszę odnośnie tego rocznika
pozdro

Ja mam w bitchu właśnie Truvativa gigapipe dh. Dodam jeszcze, że jeśli chcesz blat do 38z. to weź długość 113mm, a jeśli powyżej to wtedy 118mm.
Edit: Zawsze zapominam o tym napisać :P Ja posiadam Bitcha '06 i piiszę odnośnie tego rocznika

http://www.pinkbike.com/photo/8281895/
truvative gigapipe dh? Do do truvativa to ja osobiście nie polecam, u mnie w mieście ma kilka osób i większość po dłuższym czasie skarży się na skrzypienie tego suportu, sam go mam więc wiem, chociaż ostatnio się uspokoił po wyczyszczeniu, przesmarowaniu i co ważne po przełożeniu ze sztywniaka do fulla.
-
- Kontakt:
Johnyk troche kultury, ja cie nie obrazałem, ale widocznie niektórzy nie dorośli do odpowiedniego stylu wypowiadania się.
błędem moim było, że poleciłem autorowi hard-barra, moze byc nie doswiadczony i nie poradzic sobie z różnymi długościami, ale dla mnie to żaden problem, na to tez sie znalazł sposób.
na przyszłość troche kultury !
błędem moim było, że poleciłem autorowi hard-barra, moze byc nie doswiadczony i nie poradzic sobie z różnymi długościami, ale dla mnie to żaden problem, na to tez sie znalazł sposób.
na przyszłość troche kultury !
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
73x118 Zobacz na temat w dziale spzret o suportach. I bierz bez wachania team dh na 4 maszynach. MOj sie trzyma jak nowka od 1,5 roku. raz na jakis zcas tylko trzeba wyczyscic zeby nie piszczal bo piach sie dostaje. Naprawde polecam tymbardziej ze teraz mozna tanio dostac a ja placilem etwdy nieco wiecej i nie zaluje.