Siodło enduro/freeride
Siodło enduro/freeride
Niby niewielka rzecz a jednak ważna, co byście polecili do jazdy enduro/freeride. Napewno musi byc mocne, więc wykończenie kewlarowe ale też wygodne czasem przecież trzeba na nim siedzieć, na pewno nie za wąskie jestem raczej spory :) cena nie odgrywa dużej roli oby zmieściło sie w 300 zł. Chętnie dowiedział bym się na czym jeździcie i co polecacie.
-
- Kontakt:
witam przepraszam za wtrącenie się w ten temat ale jest o siodle a nie chce tworzyć nowego tematu bo myślę że nie ma takiej potrzeby potrzebuje siodełko do 4x oraz do mocniejszej jeździe po lesie (mtb) myślałem nad siodłem EARTH WORKS ROCKER co wy o nim myślicie ? mam na siodło 100 zł wiem że to nie wiele ale nie walczę o wagę 

"aby ludzi traktowano podmiotowo a nie przedmiotowo"
-
- Kontakt:
110 kg/ 190 cm, wiec raczej jestem spory i problem w tym , że czasem trzeba przejechać kilka km żeby trochę pojeździć, do tej pory używałem wtb power v - siodło super szerokie, mocne, ale niestety kamienie i przebieg robią swoje... wcześniej miałem tioge multicontrol - długie, ale wąskie i przy dłuższym posiedzeniu za bardzo gniotło w tyłek. Wtb trudno dostać w sklepach internetowych, na allegro jest rzadko i raczej używki więc pomyślałem, że może coś nowegoBluzzgumich pisze:jesteś raczej spoory i cięężko Ci poderwać zad, czy też podróżujesz z platformą.
to raczej chyba na szosę nie do lasuBluzzgumich pisze:Jak cCi ciąży mamona to wyrzuuć na Selle SMP

lysy234 pisze:Niby niewielka rzecz a jednak ważna, co byście polecili do jazdy enduro/freeride. Napewno musi byc mocne, więc wykończenie kewlarowe ale też wygodne czasem przecież trzeba na nim siedzieć, na pewno nie za wąskie jestem raczej sporycena nie odgrywa dużej roli oby zmieściło sie w 300 zł. Chętnie dowiedział bym się na czym jeździcie i co polecacie.
z tym kevlarem to ostroznie bo czeto to lipa czyli zwykly material ktory drze sie od byle czego.
Poszukaj czegosc z wtb cos jak http://www.allegro.pl/item286784414_sio ... d_1zl.html
choc to model zdecydowanie ekonomiczny, szerokie na ok 15 cm a to podstawa.
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna