amortyzator do 1400zl... TRAVIS??
amortyzator do 1400zl... TRAVIS??
Mam pytanie, a mianowicie co mam kupic do 1400zl.. i mam do wyboru: travis triple intristic ti/boxxer race 2007/shiver dc/888rc/66vf Amortyzator ma byc do ramy azonic recoil ( http://www.pinkbike.com/photo/1212732/ ) Pozdraiwam i z gory dzieki ;]
-
- moderator
- Kontakt:
boxxer ci w niej pasuje
:D zalezy no do czego do fr bym bral shive lub 888 a do dh boxxera proste ;p

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
wlasnie amor ma byc do dh.. Lecz koszty serwisu boxxera mnie przerazaja
a go trzeba czesto serwisowac. Shive bym bral bo pieknie pracuje ale ciezka, 888 rc hmm mialem w sumie i praca mnie zadowalala. a co do 66 to nie wiem- jakos mi to tam nie pasuje ale poszukam jakis szostek
Chyba jednak zostane przy boxxerze... Ale jak narazie nic takiego nie ma na allegro
Pzdr i dzieki

Jeśli martwi cie serwis, to bierz marcoha, spokojnie 66rc ci wystarczy lub 888
) mialem podobny dylemat jakiś czas temu ale troszke mniej pieniędzy, z tym że moj amor mialbyc tak troche do dh i fr... wziąłem 66vf 2006 rok, zastanawialem się nad rochshoxem jakims ale jednak za te pieniądze lepiej marcoha brac, przedewszystkim odrzucilem na samym początku kandydature manitou
kuzyn miał travisa wg mnie kiszka okropna, travis moze i jest fajny ale napewno te wyzsze modele, tych tanszych bym nie brał!

Junior sie nadaje jak najbardziej, zwlaszcza dla kogos kto zaczyna i nie przeszkadza mu to ze junior nie pracuje tak jak rc2x. Co do travisa, no cóż kupiłeś, stało się... moze ci przypadnie do gustu, ale jak dla mnie to jest masakrycznie twardy i nie wybiera tak jak marcoki, poprostu te nizsze modele travisa tylko do fr sie nadają bo do dh to juz lepszy jest junior przynajmniej bardziej czuły
i mowie to bo widzialem na własne oczy, kuzyn kupił, po miesiącu sprzedal i kupił boxxera...Godryk widocznie mowi prawde bo stalo sie z nimi to samo co u mojego kuzyna. Ja wogole bym manitou nie brał, nie do dh... pozdro!

BikerJG Jak kupiełeś sobie travisa, to kup od razu Brunoxa Deo, po każdej jeździe przecieraj uszczelki, pryśnij na nie brunoxem i nic się nie będzie działo z jego pracą. O Manitou trzeba po prostu dbać.
D_Homer Travis twardy? Z tego co wiem, również po swoim to Travisy słyną z tego że są miękkie i wykorzystują cały skok... No i nie wiem jak można porównywać i mówić że tłumiki TPC+ w Travisie są gorsze od SSV ;]
D_Homer Travis twardy? Z tego co wiem, również po swoim to Travisy słyną z tego że są miękkie i wykorzystują cały skok... No i nie wiem jak można porównywać i mówić że tłumiki TPC+ w Travisie są gorsze od SSV ;]
jakie nizsze modele? jesli patrzysz na ceny to ...D_Homer pisze:poprostu te nizsze modele travisa tylko do fr .....

pozdro
travis nada sie jak najbardziej...polecam od siebie. sprzawdzone przez 95kg osobe. bardzo sztywny, standardowa spreyna pod osobe 65kg.
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/