North shore

wd40
Kontakt:

North shore

Post autor: wd40 »

W sumie mam kilka pytan a propo NS.
1)Skad brac tanie drewno na tego typu konstrukcje?
2)Co zrobic aby nikt nie bral tego na opal (jezeli cos mozna zrobic a nie budowac na wlasnej posesji i nie jezdzic za daleko na odludzie)
3)Czy jest jakis fajny NS we wroclawiu (oprocz BSK)
4)A w ogole w polsce??

Pytam bo jednak potrzebuje troche zroznicowania, bo ile mozna to samo tluc na kili (taka miejscowka we wrocku dla nie z wrocka)
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

idz do kogos kto wybudowal niedawno chate i popytaj czy mu nie pozostawalo. pewnie bedzie mial jakies palety.... moze akurat da albo sprzeda za niewielka kase...
GG:3376530
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

znajomosci trza miec... ale ns juz nudne sa :p spieprzylem sie raz i drugi i mnie nie kreci :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Jesli chcesz budowac we wrocku NS-a to we wrzesniu i w pazdzierniku moge pomóc w realizacji. Jak chcesz oczywiscie. Odezwij sie na gg jak cos. Nr 934712.

Co do drewna to moj wujek sie buduje ale moj kuzym bedzie sobie z tych desek rampe robił na ogródku :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

2)moim zdaniem zakonserwowac je jakims syfem dzieki któremu drewno sie nie bedzie palic albo cos
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

W sumie to chodzi mi o cos na wysokosci 1-1.5 metra nad ziemia. Z ta konserwacja to dobry pomysl, ale ja wpadlem dzisiaj na taki, zeby czym to wszystko spyskac, ze podczas palenia bedzie wydalalo smrod, drazniacy dym itp. I czy ktos zna taki srodek?? No i oczywiscie tabliczka, ze drewno nie nadaje sie na opal :P
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Impregnacja drewna - świetny pomysl.

Ale impregnaty są dość drogie. Chociać jest zdaje się jakieś cóś, czym się za komuny impregnowało. Może ktoś wie jak się to zwie. Pewno tanie jest.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
Yacoolek
Kontakt:

Post autor: Yacoolek »

hehe my znalezlismy teren budowy gdzie od jakiegos czasu nikt nic nie robi. tam jest od zajeb*nia desek a drzewa to wycinamy z lasu. lesniczy to widzial i jedyne co mu sie nie podobalo to to ze sa tam smieci butelki itp. zakopalismy dol smieciami i jest git

a co do ochrony- mamy rozne tabliczki np"nie niszcz nam aktywnej formy spedzania wolnego czasu" no i kolega zaje*al komus tabliczke"obiekt chroniony AJAX SECURITY"

a poza tym to jest na wsi w lesie i wszyscy sie tam znaja i nikt nic nie niszczy
<<szukam sponsora>>
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

farciarze.. u nas za sciecie jednego drzewa sie czepiali... a od kiedy wujek i wielki i do tego taki jasio wykarczowali pol lasu to wogole sie nie mozemy na miejscowce pokazywac :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ