psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp

pczk1
Kontakt:

psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp

Post autor: pczk1 »

jadac sobie po streecie z kumplem wracalismy juz do domu nagle wskakuje na pasy przejezdzam slysze pisk opon patrze a tu kumplowi zajechali droge to kumpel rura ja tez okolo 1,5 godziny ucikania po miescie oni w radiolce nqa sygnalach po parku gdzie ludzie chodza kumpla prawie przewrocili radiowozem a potem chcieli mu rabnac z latarki zeby go zrzucic z roweru a wszystko to za jazde po chodniku powiedzcie czy to jest madre mogli zabic nas lub przypadkowe osoby ktore spaceruja po parku czeba cos z tym zrobic a noi oczywiscuie ucieklismy:)
pczk1
Kontakt:

moglismy zginac za jazde po chodniku nie mialem zamiaru placic 100zł
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Jak ktos spiepsza przed policja musi brac pod uwage ze moga oni uzyc sily w celu zatrzymania... Chlopie masz do nich jeszcze pretensje?
Nastepnym razem pomysl co robisz i co piszesz...
Pozdrawiam
M
dirtybastard
Kontakt:

Post autor: dirtybastard »

z tego co wiem to według nowego kodeksu morzna jeżdzić po hodniku, chociaż w nocy pewnie trzeba mieć oświetlenie.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=272207
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

A nie wpadles na pomysl, ze Was gonili, poniewaz zaczeliscie uciekac?
Skoro uciekaliscie przed nimi tzn, ze mogliscie miec cos do ukrycia, np bajki mogly byc jumane, czy miec przy sobie cos 'niedozwolonego'

btw z policja jest jak z psami - jak zaczniesz uciekac to oni zaczna Cie gonic ;-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Michaelllo
Kontakt:

Post autor: Michaelllo »

hmmmm nie wiem ile z tego jest prawdy ale kumpel mówił mi że jest teraz zakaz pościgów motocykli motorowerów i wszelkich jednośladów, ponieważ stwarza to zagrożenie życia i zdrowia. Podobno jakiś motocyklista założył sprawę w sądzie policji i dostał duże odszkodowanie. Mam nadzieję że ktoś potwierdzi to, bo nie jestm przekonany co do wiarygodności mojego kolegi a nie chce mi się sprawdzać w kodeksach.
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
pczk1
Kontakt:

panowie nie kazdy ma wylozyc 100zł od reki a wogule to paranoja zeby gonic kogos za jazde po chodniku wlansie mam pytanie moze ktos znajdzie numer tej ustawy o tym ze nie sa dozwolone poscigi motocyklistow i rowerzystow autem a jeszcze nr tej ustawy co zezwala na jazde po chodniku z gory dzieki
pczk1
Kontakt:

a po drugi to sa sekundy i adrenalina nie msylisz widzisz radiowoz to uciekasz a pozatym ostatnio goscia za butelke wina nie jego pobili i wywiezlido lasu
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

nie ma co sie zatrzymywac jak prosza bo mozna sie fajnie z nimi poscigac :) tylko gorzej jak cie zlapia =| sraj na policje !
seb
Kontakt:

Post autor: seb »

Sraj na policje.....i pamietaj nigdy sie nie zatrzymuj nz wezwania i uciekaj jak najszybciej........

Bedziesz miał sie czym później chwalić na forum !

Na takie podejście...brak mi słów :D
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Mnie zatrzymali raz, drugi, a za trzecim spóścili powietrze z kół, a zatrzymanie bylo za,, brawurową jazde niedostosowaną do warunków atmosferycznych".
Od tego czasu to jak każą mi sie zatrzymać to mam ich w dupie, a w mieście to samochodem nie mają szans rowerzysty złapać, pieszo ty bardziej, jak na rowerach są to musi być z nimi fajna zabawa.
Niestety nigdy mnie jeszcze nie gonili na rowerach.
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

khEHEH zajebiscie sie ucieka przed policją , poprostu są bezsilni na miescie ;d
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
Yacoolek
Kontakt:

Post autor: Yacoolek »

ale chociaz uciekliscie??czy was pozniej zatrzymali??
<<szukam sponsora>>
agresorek
Kontakt:

Post autor: agresorek »

Za uciekanie moga wsadzic na 24 h do aresztu wtedy byscie zrozumieli ze oni maja prawo zatrzymywac i sprawdzac kogo tylko chca!
Z drugiej strony jakby wam zajebal ktos rower (odpukac) to polecielibyscie z placzem do pierwszego lepszego policjanta.
Ile macie lat? 15,16? Macie ksozulki chwdp? Moze dorosniecie kiedys...
carvos
Kontakt:

Post autor: carvos »

agresorek: popieram 100%
zatrzymasz sie na 15 minut pogadasz chwile z policją i masz ich z głowy, a tak zamiast spokojnie kręcić kolejne tricki, rozglądasz się czy nie dostaniesz za chwilę pałą po dupie.
ps. po chodniku można jeździć na legalu. powiedział mi to sam policjant jak mnie złapał za jazdę po ulicy pod prąd:) chciał mi dojebać mandat i punkty karne jakieś ale pogadałem z nim i skończyło się na pouczeniu...
policja jest ok. mnie wku***jedynie straż miejska bo to podstarzałe cioty co się do wszystkiego przypieprzają, a w obowiązkach mają sprawdzać, czy mpo wywiozło śmieci
sick!
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
kojot
Kontakt:

Post autor: kojot »

wszystko zalezy od ich widzimisie. pewnie im sie nie podobal manual albo ze wskoczyliscie na chodnik. kumplowi kiedy w krakowcu przysadzili 70 zeta ,mandat chyba za jazde po schodach:[
ale od kiedy nie mozna po chodniku jezdzic????
ja zawsze wole po chodniku bo mialem juz 2 stluczki z samochodami,naszczescie niegrozne.
gdyby to bylo karane to 90%rowerzystow w moim miescie byloby karanych...
co wy wymyslacie????

p.s. skoro jechales po pasach na rowerze to zrobiles wykroczenie i pewnie za to chcieli was zatrzymac bo po pasach rower sie prowadzi w Naszym Kraju....
carvos
Kontakt:

Post autor: carvos »

a może uciekaliście bo żaden z was nie miał karty rowerowej i nie byliście pod opieką rodziców...
to chyba zadanie dla detektywa rutkowskiego;)
pozdro
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
mlody_dh
Kontakt:

Post autor: mlody_dh »

ja mialem fajna sutyacje.....jade se z kumplem po paru piwkach ( i nie tylko :P) no i oczywiscie bylismy na rowerach...przejezdzamy przez pasy a tu kurwa psy.....no to mysle se spoko :/ podchodza do nas- mandat za przejezdzanie przez pasy.......kumpel sie wkurwił-co kurwa, mandat? ocipieliscie juz do konca....... mi sie glupio zrobilo bo niezle ich zjechal oni na to: no tak,madnat-zaczeli pieprzyc ze nalezy schodzic z roweru i przeprowadzac.........kumpel nie wytrzymał i do nich------ to co kurwa.jak ide pieszo to mam buty zdejmowac??? i dali nam spokuj :/ taka dziwna sytuacja:P:P:P
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Ja to nie wiem czemu Wy ich aż tak nie lubicie. I skąd sie wzięło całe Hwdp. Oni poprostu mają takąpracę i muszą pilnować porządku. FAkt że czasem mają różne głupie sytuacje ale mnie jak złąpali na światłach żeby mnie spisać to żeśmy pogadali o tym że faktycznie to tędy i tak nie ma za bardzo gdzie jeźdić i sie pytali do czegotaki rower i co ja na nim robie i mnie puścili. Dali tylko ostrzeżenie. Ale na serio jak Wy będziecie pracować w policji i będziecie tylko widzieć wszędzie HWDP to raczej wam nie będzie za przyjemnie.

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Zablokowany