psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp
psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp
jadac sobie po streecie z kumplem wracalismy juz do domu nagle wskakuje na pasy przejezdzam slysze pisk opon patrze a tu kumplowi zajechali droge to kumpel rura ja tez okolo 1,5 godziny ucikania po miescie oni w radiolce nqa sygnalach po parku gdzie ludzie chodza kumpla prawie przewrocili radiowozem a potem chcieli mu rabnac z latarki zeby go zrzucic z roweru a wszystko to za jazde po chodniku powiedzcie czy to jest madre mogli zabic nas lub przypadkowe osoby ktore spaceruja po parku czeba cos z tym zrobic a noi oczywiscuie ucieklismy:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A nie wpadles na pomysl, ze Was gonili, poniewaz zaczeliscie uciekac?
Skoro uciekaliscie przed nimi tzn, ze mogliscie miec cos do ukrycia, np bajki mogly byc jumane, czy miec przy sobie cos 'niedozwolonego'
btw z policja jest jak z psami - jak zaczniesz uciekac to oni zaczna Cie gonic ;-)
Skoro uciekaliscie przed nimi tzn, ze mogliscie miec cos do ukrycia, np bajki mogly byc jumane, czy miec przy sobie cos 'niedozwolonego'
btw z policja jest jak z psami - jak zaczniesz uciekac to oni zaczna Cie gonic ;-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
-
- Kontakt:
hmmmm nie wiem ile z tego jest prawdy ale kumpel mówił mi że jest teraz zakaz pościgów motocykli motorowerów i wszelkich jednośladów, ponieważ stwarza to zagrożenie życia i zdrowia. Podobno jakiś motocyklista założył sprawę w sądzie policji i dostał duże odszkodowanie. Mam nadzieję że ktoś potwierdzi to, bo nie jestm przekonany co do wiarygodności mojego kolegi a nie chce mi się sprawdzać w kodeksach.
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
-
- Kontakt:
Mnie zatrzymali raz, drugi, a za trzecim spóścili powietrze z kół, a zatrzymanie bylo za,, brawurową jazde niedostosowaną do warunków atmosferycznych".
Od tego czasu to jak każą mi sie zatrzymać to mam ich w dupie, a w mieście to samochodem nie mają szans rowerzysty złapać, pieszo ty bardziej, jak na rowerach są to musi być z nimi fajna zabawa.
Niestety nigdy mnie jeszcze nie gonili na rowerach.
Od tego czasu to jak każą mi sie zatrzymać to mam ich w dupie, a w mieście to samochodem nie mają szans rowerzysty złapać, pieszo ty bardziej, jak na rowerach są to musi być z nimi fajna zabawa.
Niestety nigdy mnie jeszcze nie gonili na rowerach.
Za uciekanie moga wsadzic na 24 h do aresztu wtedy byscie zrozumieli ze oni maja prawo zatrzymywac i sprawdzac kogo tylko chca!
Z drugiej strony jakby wam zajebal ktos rower (odpukac) to polecielibyscie z placzem do pierwszego lepszego policjanta.
Ile macie lat? 15,16? Macie ksozulki chwdp? Moze dorosniecie kiedys...
Z drugiej strony jakby wam zajebal ktos rower (odpukac) to polecielibyscie z placzem do pierwszego lepszego policjanta.
Ile macie lat? 15,16? Macie ksozulki chwdp? Moze dorosniecie kiedys...
agresorek: popieram 100%
zatrzymasz sie na 15 minut pogadasz chwile z policją i masz ich z głowy, a tak zamiast spokojnie kręcić kolejne tricki, rozglądasz się czy nie dostaniesz za chwilę pałą po dupie.
ps. po chodniku można jeździć na legalu. powiedział mi to sam policjant jak mnie złapał za jazdę po ulicy pod prąd:) chciał mi dojebać mandat i punkty karne jakieś ale pogadałem z nim i skończyło się na pouczeniu...
policja jest ok. mnie wku***jedynie straż miejska bo to podstarzałe cioty co się do wszystkiego przypieprzają, a w obowiązkach mają sprawdzać, czy mpo wywiozło śmieci
sick!
zatrzymasz sie na 15 minut pogadasz chwile z policją i masz ich z głowy, a tak zamiast spokojnie kręcić kolejne tricki, rozglądasz się czy nie dostaniesz za chwilę pałą po dupie.
ps. po chodniku można jeździć na legalu. powiedział mi to sam policjant jak mnie złapał za jazdę po ulicy pod prąd:) chciał mi dojebać mandat i punkty karne jakieś ale pogadałem z nim i skończyło się na pouczeniu...
policja jest ok. mnie wku***jedynie straż miejska bo to podstarzałe cioty co się do wszystkiego przypieprzają, a w obowiązkach mają sprawdzać, czy mpo wywiozło śmieci
sick!
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
wszystko zalezy od ich widzimisie. pewnie im sie nie podobal manual albo ze wskoczyliscie na chodnik. kumplowi kiedy w krakowcu przysadzili 70 zeta ,mandat chyba za jazde po schodach:[
ale od kiedy nie mozna po chodniku jezdzic????
ja zawsze wole po chodniku bo mialem juz 2 stluczki z samochodami,naszczescie niegrozne.
gdyby to bylo karane to 90%rowerzystow w moim miescie byloby karanych...
co wy wymyslacie????
p.s. skoro jechales po pasach na rowerze to zrobiles wykroczenie i pewnie za to chcieli was zatrzymac bo po pasach rower sie prowadzi w Naszym Kraju....
ale od kiedy nie mozna po chodniku jezdzic????
ja zawsze wole po chodniku bo mialem juz 2 stluczki z samochodami,naszczescie niegrozne.
gdyby to bylo karane to 90%rowerzystow w moim miescie byloby karanych...
co wy wymyslacie????
p.s. skoro jechales po pasach na rowerze to zrobiles wykroczenie i pewnie za to chcieli was zatrzymac bo po pasach rower sie prowadzi w Naszym Kraju....
ja mialem fajna sutyacje.....jade se z kumplem po paru piwkach ( i nie tylko :P) no i oczywiscie bylismy na rowerach...przejezdzamy przez pasy a tu kurwa psy.....no to mysle se spoko :/ podchodza do nas- mandat za przejezdzanie przez pasy.......kumpel sie wkurwił-co kurwa, mandat? ocipieliscie juz do konca....... mi sie glupio zrobilo bo niezle ich zjechal oni na to: no tak,madnat-zaczeli pieprzyc ze nalezy schodzic z roweru i przeprowadzac.........kumpel nie wytrzymał i do nich------ to co kurwa.jak ide pieszo to mam buty zdejmowac??? i dali nam spokuj :/ taka dziwna sytuacja:P:P:P
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
Ja to nie wiem czemu Wy ich aż tak nie lubicie. I skąd sie wzięło całe Hwdp. Oni poprostu mają takąpracę i muszą pilnować porządku. FAkt że czasem mają różne głupie sytuacje ale mnie jak złąpali na światłach żeby mnie spisać to żeśmy pogadali o tym że faktycznie to tędy i tak nie ma za bardzo gdzie jeźdić i sie pytali do czegotaki rower i co ja na nim robie i mnie puścili. Dali tylko ostrzeżenie. Ale na serio jak Wy będziecie pracować w policji i będziecie tylko widzieć wszędzie HWDP to raczej wam nie będzie za przyjemnie.
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452