Czy polecacie rame point?

Ozorroavc
Kontakt:

Czy polecacie rame point?

Post autor: Ozorroavc »

W najblizszym czasie chce kupic rame POINT. chce sie was poradzic czy warto bo nie wiem co wytrzyma itp.czy mozna na niej pofruwac.wiec prosze was o pomoc?

Pozdro:)
I ride hard ,Live is pain
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

jejej tez kce kupic ta ramke zajebista i wogule cool.ozo zakladamy team:0(moze)hehe.pozdro dla ozorroavc and 4 all
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

kategorycznie odmawiam udzielenia odpowiedzi :P
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

kutrwa uzyj opcji szukaj bo kurwica ludzi bieerze jak widza takie posty :|
matezoma
Kontakt:

Post autor: matezoma »

Ja pierdole "OPCJA QFA SZUKAJ". "ohh czy polecacie rame point? a czy na dragu mozna jezdzic? bo wiecie moj kumpel mowil ze w point lubi sie polamac gdy pada deszcz.. czy on jest z cukru? A jakiego? "

dajcie se w koncu siana....
Live 2 Ride - Ride 2 Die
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

szukaj kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Dobra albo se ktos jaja robi i zaklada drugi konto zeby go nie zjebali za to ze o to pyta? Nie ma litosci dla takich postów...

Kurwa Pointy i Dragi i Ballistiki i Destroyery to jest najtansze co moze byc i w tym przedziale cenowym nic lepszego nie ma. Jak ktos chce krotka rame to point jak dluzsza to drag i koniec kropka. Cr-mo to destroyer. i Kurwica mnie zaraz wezmie jak cos powiem. Wiec wypierdalac z takimi tematami. Sorrki za slowka ale pewnie i tak zostana ocenzurowane :P

Pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Boze skad sie tacy biora.. Opcja SZUKAJ..

PS. a tak przy okazji doradzcie mi prosze jaka ramke kupic.. Dragstrara czy pointa? :P buehehehhehe

Paaaaaaaaarodia...
www.pinkbike.com/photo/1007092/
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Jeszcze niech 5000osób napisze tutaj "opcja szukaj" żeby nabić sobie posta,to Ci są popierdoleni co kurwa piszą :'opcja szukaj",NIE CHCECIE ODPOWIADAĆ TO NIE PISZCIE NIC BO ZYGAC SIE CHCE!
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

A ja Ci odpowiem bo mam dobry humor, a poza tym juz dawni nie zagladalem na to "forum".
Nie jezdze coprawda na tej ramie na codzien, ale skladalem na niej juz dwa rowery i mialem okazje tez chwile pojezdzic.
Co do wykonania to nie ma sie do czego przyczepic, no moze poza lakierem ktory jest niepraktyczny (jak raz pobrudzisz to juz nie doczyscisz)
Jezeli chodzi o wlasciwosci jezdne jest bardzo dobrze zgrana, krotka, zwinna, zwrotna, zupelne przeciwienstwo krowiastego dragstara (i *****wej Kony).
Ogolnie rama warta polecenia, pod widelec >100mm.
ODPOWIEDZ