lifestyle??

lloll666
Kontakt:

lifestyle??

Post autor: lloll666 »

wedlug mnie przydalby sie taki dzial, w ktorym mozna by bylo porozmawiac i zyciu, wiecie cos na wzor "lifestyle" z BA
ashes to ashes...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

to się mija z celem moim zdaniem, będzie pełno tematów o butach, paskach, czapkach, sznurówkach, fryzurach, opaleniźnie, skarpetkach, wystroju pokoju, kafelkach w kuchni, ławkach w kościele, winie, wódce, piwie, mj - zostanie od razu usunięty, i innych sraczkach...

Lifestyle jest sprawą indywidualną nawet w grupie "rowerzyści". Chcesz swój lifestyle, nagraj dzień swojego życia na kamerze, chcesz wiedzieć jak żyją inni - idź z nimi pogadać na żywo.
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

To forum jest lepsze niż infantylne BA, na którym jest 30 stron tematu o włosach itp. Chcesz pisz o tym na BA. Dlaczego te strony mają być takie same?
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

trzymajmy się jednak może bardziej rowerów...
http://dhcyc.pinkbike.com
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

lloll666 chcesz pisac o lifestyle to zależnie od tematu ładujesz go albo do Pogaduch albo do Offa. Bez specjalnego działu tematu nie da sie założyć?
Zreszta czy my musimy wszyscy unifikować sie jak armia robotów na rowerach? Bo czytajac BA czasem takie wrażenie odnosze ;)
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

jak dla mnie to zabardzo chcecie zrobic z tego forum cos na podobienstwo BA i tak jak pisał Jaca beda tysiace tematach o pierdołach :D
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

dlatego wole dhzone'a... co prawda mniej tam dzieciaków ale chyba jednak zostane przy dhz
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Czasami na Ba takie pierdoły pociskają że żal w dupie ściska, gadki o butach, zwierzakach
i głupich tekstach itp. Lepiej z dobrego DHZ nie robić takiego syfu ja BA
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

[=Groove=] pisze:To forum jest lepsze niż infantylne BA,
buahaha :D to ześ mnie rozśmieszyl :D

infantylizm? znajde to stokroć więcej tematów wiejące wiekiem trzynastkowym niz na BA

i zasady tam sa lepsze i klarowniejsze.

tez uwazalem kiedys to za "fajne", "moje" forum. z czasem zmienisz zdanie ;)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
kaefpe
Kontakt:

Post autor: kaefpe »

Ja jako jeden z administratorów BikeAction bym prosił moderatorów o zamknięcie tego tematu bo nie potrzebna nam kolejna wojna pomiędzy DHZ a BA, nie lepiej zakopać ten cały "topór wojenny" który do niczego nie prowadzi?

oba forum różnią się od siebie i nie ma potrzeby się kłócić o to które jest lepsze - na jednym i na drugim można znaleźć ciekawe tematy z rzetelną informacją oraz debili robiących syf z którymi trzeba walczyć :twisted:

zamiast się kłócić idźcie na rower, snowboard (bo jest zima) albo znajdźcie se jakieś zajęcie - wszyscy jeździcie na rowerach niezależnie od stylu powinniście żyć w zgodzie (pomijając pewne jednostki o których pisałem wyżej :roll: )

Pozdrawiam,
Adam
www.facebook.com/GravityMag
www.GravityMagazine.pl
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

no to moze jeszcze byslloll666 chcial zeby polozczy te strony.. jak chcesz pisac o lifestyle to siedz na BA a nie na DHZ..

nie moze byc wszystko to samo..

DHZ jest the best i ma byc takie jakie jest tylko zeby w sprzetowni byl dodawany sprzet bo juz tam kilka rzeczy chcialem dodac i dupa :(
Spaced
moderator
Kontakt:

kaefpe ludzie sie rozbestwią to zrobi sie porzadek. Nie ma co sie martwić.

A co do postów porównawczych to może rzeczywiscie warto sie powstrzymać bo temat był chyba o czym innym niż BA i DHZ. Komentujemy pomyśł. Bedzie offtop dalej to rzeczywiscie temat bedzie zamkniety.
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

Spaced pisze:pożadek.

oj spaced:D:D
Spaced
moderator
Kontakt:

Już nie ;) Ale dzieki za zwrócenie uwagi. Pisałem to jednocześnie uczac sie do kolosa ;)
ODPOWIEDZ