lifestyle??
lifestyle??
wedlug mnie przydalby sie taki dzial, w ktorym mozna by bylo porozmawiac i zyciu, wiecie cos na wzor "lifestyle" z BA
ashes to ashes...
to się mija z celem moim zdaniem, będzie pełno tematów o butach, paskach, czapkach, sznurówkach, fryzurach, opaleniźnie, skarpetkach, wystroju pokoju, kafelkach w kuchni, ławkach w kościele, winie, wódce, piwie, mj - zostanie od razu usunięty, i innych sraczkach...
Lifestyle jest sprawą indywidualną nawet w grupie "rowerzyści". Chcesz swój lifestyle, nagraj dzień swojego życia na kamerze, chcesz wiedzieć jak żyją inni - idź z nimi pogadać na żywo.
Lifestyle jest sprawą indywidualną nawet w grupie "rowerzyści". Chcesz swój lifestyle, nagraj dzień swojego życia na kamerze, chcesz wiedzieć jak żyją inni - idź z nimi pogadać na żywo.
-
- Kontakt:
buahaha[=Groove=] pisze:To forum jest lepsze niż infantylne BA,

infantylizm? znajde to stokroć więcej tematów wiejące wiekiem trzynastkowym niz na BA
i zasady tam sa lepsze i klarowniejsze.
tez uwazalem kiedys to za "fajne", "moje" forum. z czasem zmienisz zdanie

my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Ja jako jeden z administratorów BikeAction bym prosił moderatorów o zamknięcie tego tematu bo nie potrzebna nam kolejna wojna pomiędzy DHZ a BA, nie lepiej zakopać ten cały "topór wojenny" który do niczego nie prowadzi?
oba forum różnią się od siebie i nie ma potrzeby się kłócić o to które jest lepsze - na jednym i na drugim można znaleźć ciekawe tematy z rzetelną informacją oraz debili robiących syf z którymi trzeba walczyć
zamiast się kłócić idźcie na rower, snowboard (bo jest zima) albo znajdźcie se jakieś zajęcie - wszyscy jeździcie na rowerach niezależnie od stylu powinniście żyć w zgodzie (pomijając pewne jednostki o których pisałem wyżej
)
Pozdrawiam,
Adam
oba forum różnią się od siebie i nie ma potrzeby się kłócić o to które jest lepsze - na jednym i na drugim można znaleźć ciekawe tematy z rzetelną informacją oraz debili robiących syf z którymi trzeba walczyć

zamiast się kłócić idźcie na rower, snowboard (bo jest zima) albo znajdźcie se jakieś zajęcie - wszyscy jeździcie na rowerach niezależnie od stylu powinniście żyć w zgodzie (pomijając pewne jednostki o których pisałem wyżej

Pozdrawiam,
Adam
www.facebook.com/GravityMag
www.GravityMagazine.pl
www.GravityMagazine.pl