Lekka Rama Alu Dirt/Street
Lekka Rama Alu Dirt/Street
Siema...Szukam lekkiej i wytrzymałej ramki alu,o przeznaczeniu dirt/street.Co byście polecili???Uprzedzam z góry ze nie obchodzą mnie żadne stalowe ramy(chyba ze waga bedzie koło 2.3/2.2KG),nie obchodza mnie też żande dartmoory i inne tego typu gówna.Ogólnie rozglądam się za Specem P2 alu 2007 Roz. L ,Stp 2007/2008 ,Canondyle Chase 2007...Ale czekam tez na inne propozycje.
Znalazłem cały rower na fajnej ramce z fajnym geo...
http://www.realcycles.com/products.php? ... 407&z=1032
Teraz jest pytanie czy ktoś był by w stanie załatwić samą ramkę??
http://www.realcycles.com/products.php? ... 407&z=1032
Teraz jest pytanie czy ktoś był by w stanie załatwić samą ramkę??
-
- Kontakt:
Jest kilka ramek które mi przypasiły...Np.Mój cocker 
Jade dziś do ski team oglądać Speca P2
Do mielca sie nie zgłosze bo za dużo negatywnych opini o nich słyszałem.
Cena dla mnie to najmniejszy problem(tylko zeby zaraz nie pojawiło kilka postów z ramami Nicolaia lub Candida),dlatego chce ramkę naprawde nietypową z fajnym geo...Lubie być wyjątkowy.
Może zmienimy określenie:Rama Dirt/Street poniżej 2.4kg cena max 1500-1600zł

Jade dziś do ski team oglądać Speca P2

Do mielca sie nie zgłosze bo za dużo negatywnych opini o nich słyszałem.
Cena dla mnie to najmniejszy problem(tylko zeby zaraz nie pojawiło kilka postów z ramami Nicolaia lub Candida),dlatego chce ramkę naprawde nietypową z fajnym geo...Lubie być wyjątkowy.
Może zmienimy określenie:Rama Dirt/Street poniżej 2.4kg cena max 1500-1600zł
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dirtbike widze, ze brak BA doskwiera ;p (barszczuu) Ja na twoim miejscu rozkminilbym sobie gianta stp bo ma przeswietne geo. Czasem zdaza sie jakis popsuty, ale nie ma ramy z lepszym geo do streetu pod 26" A jesli nie to to zostaje Ci chase, ktory ma zajebista zalete. 1,5 glowke, a wtedy mozesz kupic gold labela czy shermana za grosze na jebayu.com i masz rame i amor na pol zywota.
Ssij pento