zastanawiam sie nad 3 rowekami ? doradźcie

WarkaStrong
Kontakt:

zastanawiam sie nad 3 rowekami ? doradźcie

Post autor: WarkaStrong »

Witam! jestem poczatkującym bikerem chociaz jeżdże już 2 lata , teraz mam leader foxa z z3 z przodu i dozbierałem zeby kupic fula i zastanawiam sie nad 3 rowerkami który wg was jest najlepszy do Dh/Fr?
http://www.allegro.pl/item297939176_eas ... eride.html
tutaj brakuje mi troche kasy

http://www.allegro.pl/item297844528_dh_ ... ativ_.html
na tego mam kase i mi sie podoba

http://www.allegro.pl/item291540895_slo ... tinky.html
a to jest ostateczność
Co sadzicie o tych maszynkach?
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

ile chcesz na to kasy przeznaczyć? ja osobiście bym coś składał, odezwij sie do mnie to coś złożymy ciekawego :mrgreen:
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

sprecyzuj swoje oczekiwania, moim zdaniem: wayless- bardziej FR, giant zdecydowanie DH a ta kona to jakies nieporozumienie, z opisu tez wynika ze ktos ma nikle pojecie o rowerowaniu. poza tym zakladam ze jestes dosc wysoki bo wszystkie wybrane rowery sa w duzych rozmiarach. a co do cen to dwie pierwsze opsje wydaja sie rozsadne
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

WarkaStrong jak cos to tego gianta ale on nie ma najlepszego osprzętu(tak wiem boxxer wc z przed 2 lat ale nic poza tym). Chyba, ze jestes duży to tam stoi faith i to moze byc deal.

Ale jak babol cos zalatwi to czemu nie. Moze jakiegos norcosa w dobrej cenie czy cos.
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Spaced pisze:Ale jak babol cos zalatwi to czemu nie. Moze jakiegos norcosa w dobrej cenie czy cos.
dokładnie... :mrgreen:
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
WarkaStrong
Kontakt:

ustawilem sie na weekend na ogladanie Gianta z kolesiem , a co do wzrostu o ponad 180, a koleś od wayless`a chce dużo wiecej kasy niz napisane ponad 5 tysiaków , koles od Gianta wydaje sie sensowny ale rpzez tel to duzo ludi wydaje sie sensowna, ale sie zdziwilem bo powiedział że moze podjechac tam gdzie mi wygodnie, normalnie jak cos ogldalem t usialem zapylac tam gsdzie sprzedawajacemu wygodnie a ni na odwrót,hehe
jony222
Kontakt:

Post autor: jony222 »

sluchaj ja bym bral kone ale nie ta ja ma na sprzedaz kone stinky 05 tanio ci ja sprzedam na dobrym sprzecie super t fox itp jak cos to zagadaj gg 10561831
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

nie giant jest warty mniej niz te 4k...wiecej niz 3.3k bym za to nie dal.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

piotrex pisze:wiecej niz 3.3k bym za to nie dal.
dokładnie tak... :D:D
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
WarkaStrong
Kontakt:

Zobaczymy jutro rano widze sie z kolesiem i zobacze czy mi cos spuści bo troche mam mnej kasy niz 4 k zobaczymy, u mnie koles w serwisie powedział jak ogladaliśmmy rower że ten rower wart jest ok 3800 zł i z jak tanije mi sprzeda to bedize frajer bo widać na zdjęciac że dużo cześci jest mało uzywane a lakier nówka, ale wszytsko sie okaze jak pojade zobaczc jutro , zdam oczywiscie relaje na zywo to nie ale z oponieniem:D 3-majcie kciuki
WarkaStrong
Kontakt:

Wróciłem :D no i oporocz tego że kraków jest zajebisty i fajny. To spotkałem sie z kolesiem od roweru. i rower wyglada dużo lepiej na żywo niz na zdjęciach lakier w super stanie, cały bardzo dobrze utrzymany no moze oporocz przdniej opony ale to pikuś bo jest dużo czesci nowtych . Ty lko ze mój budzet sie skurczył troche :D Ale koles spoko targowaliśmy sie :D i wkońcu staneło na 3800 zł tylko że narazie nie mam tych pieniędzy , ale niedlugo dozbieram o warto:D generalnie koleś zna sie na rowerach bo kiedys sam jexdził na ymrowerku tez chciał jeździć ale na pakiet czekał ponad 6 miechów aż wkońcu dostał 2 :D potem juz nie miał czasu. No i staneło na tym ze jak nikt nie kupi teraz to bierze i wystawia znowu 3800 az dozbieram wec spoko z jego strony ze spuścił te 200 zł:D no wiec nic tylko czkeac:D
ODPOWIEDZ