Manitou Travis- oska
Manitou Travis- oska
Zakupilem travisa triple, na mocowanie No tools hex axle i oska strasznie rusza sie na boki- ma poprostu luz, u kumpla w single podobno jest to samo tylko ze nie ma szybkozamykacza... czy jak bedzie piasta to nie bedzie tego luzu? czy bedzie takie wqrwiajace tluczenie?
Rusza się na boki czyli nie jest wystarczająco mocno zaciśnięta, przy szybkozamykaczu masz śrubkę do wkręcania i wykręcania, spróbuj ją trochę wkręcić i zobacz czy nadal lata, moim zdaniem niema opcji, bo przecież tym zamykaczem zciskasz ośkę aż do skutku, nie wiem, może jestem inny ale opisz to dokładniej
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
ja mam szybkozamykacz ale coś się mu posrało i się przycinał więc dokręcam sobie te śróbki na dole i nic nie ma prawa latać 
apropo za mocnego dokręcenia to wystarczy dokręcić tak żeby się stykało i będzie git, a żeby pękło to raczej ciężko, bo pękało wszystkim ale to w STANCE-ach!!
a swoją drogą to non stop muszę pilnować pokrętła od regulacji bo mój brat już raz zgubił

apropo za mocnego dokręcenia to wystarczy dokręcić tak żeby się stykało i będzie git, a żeby pękło to raczej ciężko, bo pękało wszystkim ale to w STANCE-ach!!
a swoją drogą to non stop muszę pilnować pokrętła od regulacji bo mój brat już raz zgubił

"Przepraszam że nie jestem czarny i nie wtrącam Yo by być fajny "
TeRe FeRe FReeriders
TeRe FeRe FReeriders
Pokrętło od regulacji trzeba mocno dokręcić
Ja sam zgubiłem, a jako że w Wigwamie nie mieli wtedy na stanie takiego to sobie sam dorobiłem i już na pewno nie zgubię...
Ja tam osi wcale bardzo mocno nie dokręcałem i nic mi nie lata, ale po wypowiedziach pytającego wnioskuję że ośka lata mu w amorze jeszcze bez piasty i koła, a to jeszcze o niczym nie świadczy że będzie tak i później...

Ja tam osi wcale bardzo mocno nie dokręcałem i nic mi nie lata, ale po wypowiedziach pytającego wnioskuję że ośka lata mu w amorze jeszcze bez piasty i koła, a to jeszcze o niczym nie świadczy że będzie tak i później...