Piasta nie pasuje do ramy :P
Piasta nie pasuje do ramy :P
Kupiłem ostatnio piastę dartmoora X-Forcce, złożyłem na niej koło, ale okazuję się, że nie pasuje mi do ramy (dartmoor stree fighter, nówka nie ma możliwości żebym ją pokrzywił ew. wada fabryczna) jest za szeroka, nie chce się zmieścić. Można wyjąć coś z piasty żeby nie naruszyć jej funkcjonalności, a żeby ją trochę zwężyć? Ew. jakieś inne rozwiązanie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
daj na gware i zrob awanture w sklepie ze ci bubel sprzedali....
a tak wogole to niezła firma musi byc...jak im sie o praiwe 10mm wymiar zmniejszyl...takich akcji to chyba nawet w dragach nie bylo;D
a tak wogole to jak pojdziesz to oddaj im ta ramke i kup inna..draga albo cos...bo z dartmoorem nigdy nic nie wiadomo..moze bedziesz mial glowke pod zlym katem przyspawana albo cos...ja bym to oddal i nie chcial tego dotykac
pozdr
a tak wogole to niezła firma musi byc...jak im sie o praiwe 10mm wymiar zmniejszyl...takich akcji to chyba nawet w dragach nie bylo;D
a tak wogole to jak pojdziesz to oddaj im ta ramke i kup inna..draga albo cos...bo z dartmoorem nigdy nic nie wiadomo..moze bedziesz mial glowke pod zlym katem przyspawana albo cos...ja bym to oddal i nie chcial tego dotykac
pozdr
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645