Widywałem również Totemy z pęknięciami w podobnych miejscach.. Czy jest to wina zbytniego odchudzania, katowania (na fotach widać że amor w miarę nowy), czy obu połączonych czynników ??
Thx

Nie zrozum mnie żle.. jezdziłem na boxxerze 1,5 roku i nic sie nie działo oprócz lejacych uszczelek, cieknacej kompresji motion control, przestawianiu sie półek... a te boxxery co pekły to same z siebie nie pękły...EDDIE pisze:Do tego dochodzi, jak ktoś jeździ czy jeździ płynnie, lub chociaz z głową, czy jak ...cieć a wtedy faktycznie lepiej cos mocniejszego trzeba kupić, bo nigdy Boxxer nie był amorem najmocniejszym.
pisząc to bodzio miał na myśli użytkownika o nicku: Możdzież, ot cała filozofia...ArthurGreen pisze:bodzio2k Pisząc "młodzieżowe" opowieści, co miałeś na myśli ??
hmm, niby to nie pęknięcie, ale niedolot kumpla na doublu, 4 dzień posiadania widelca, drugi dzień jazdy i nowe 888 RC-3 złożone jak harmonijkagwarek pisze:póki co wszystkie 888 trzymają się świetnie.
to ciekawe , hmm dla mnie zagadka co sie mogło stać. Wygląda jakby poszła sprężyna (co raczej watpliwe) albo niezły mess sie zrobił w bebechach... dlatego wolę kupować rzeczy sprawdzone.. np 888rc2xGÓRNIK pisze:http://www.pinkbike.com/photo/1739760/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości