Zależy czy tylko DJ uprawiasz, czy lubisz czasem pozjeżdżać i jakiś fr. Swoją drogą dj3 waży chyba 3.5kg( jak Boxxer)i ma SSV. Ja mam drp-offa 1 i waży 3 kg( no i pracuje o wiele lepiej niż taki SSV). Napisz jeszcze jak chcesz jeżdzić
skad ty taka wage wziales?? mi wiadomo ze dj3'04 wazy kolo 3 kilo, boxxer troche mniej a drop off troche powyzej dwoch. ale moge sie mylic oczywiscie... ale skond drop offa 3 kilo wziales to nei wiem
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
cześc cielak ja tez am ten sam problem ,czy my się pzrypadkiem nie znamy ,nie chodzimy na dupeczki do tego samego lokalu ,ale wydaje mi się ,że drop off jest lepszy jak chcesz po lesie posmigać .:)
no pewnie ze sie znamy widzialem cie jak zes konia walil za krzakami ale mnie jsza o to . a wy napiszcie konkretnie a nie 3 po 3 pieprzycie.ps dj to jest marcok
o jeny!!!!!!!!! myslalem ze wtedy mnie nikt nie widzial.no ale coz zdazylo sie :)ale mniejsza o to . dobra bez gupich zartow i wracamy do tematu.
pozdro 4 marienwerder crew
hehe mysle ze drop-off2 jest lepszy bo nawet sama nazwa wskazuje na to ze mozna skakac bo jest DROP no to wiec.a wawel nich pisze na tema anie wita kwidzyniakow jakby byl w tv pierwszy raz :)
a i bym zapomniał- moim zdaniem powinieneś wziąść drop-offa, tylko zastanów sie, czy nie byłoby lepiej gdybyś troszke dozbierał i sobie na allegoro drop-offa 1 kupił