siemka szukałem takiego tematu ale nie znalazłem I chciałbym sie dowiediec czy lepiej kupic Dartmoora stretfighter czy J.Brawo zastosowanie to fr/dual dh lekkie i amortyzator był by w tym duro 130m tylko podniesiony do 160mm golen:) licze na szczegołowe odpowiedzi
Ja od siebie polecam Jasia Oklaska, miałem - co prawda krótko, bo niecałe 2 miechy ale byłem bardzo zadowolony. Gdyby nie wymiana na fulla to dalej bym na niej jeździł. Co do zabiegu z duro, nie polecam, aczkolwiek z Z1 150mm fajnie się jeździło w FR/DH ;]
JB jest spoko, ale bedziesz musiał wymieniac hak czesto, bo podobno jest bardzo slaby. Zreszta wielu osobom pekł po paru wiekszych hopach. Bierz dartmoora.
No mozna by poszykac uzywki NS bich ale jak chcesz nowa to wolalbym dartmoor co do tego duro to troche moze niepotrzebnie zmieniales w nim skok bo taka terapia to na duro dobrze nie wplywa
number A mi jeszcze nie pekl i go szczerze polece. Drop 3 metry na plache (przelecialem ladowanie) i nie pekl. Co ty na to? Jezdze na nim od wakacji. I laduje coraz wieksze rzeczy.
no z tym duro sie troche poplatałem heh tz z napisaniem ale chciałem napisac jaka wyskoosc jego jest:) a to duro juz duzo wytzrymało takrze nie wiem czemu mam kask fulface kupowac To brac Dartmoora czy J.Brawo