THE DESTINY
THE DESTINY
gg 9174982
www.tnij.com/wiciufv - moje filmy
http://wiciu.pinkbike.com/
www.tnij.com/wiciufv - moje filmy
http://wiciu.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
a jak dla mnie trailer przewyzszyl pelna wersje
-nie podpadla mi muzyka,
- brak jednakowej czcionki,
- niektore ujecia mogly chyba byc lepsze
- brak akcji na ktora czekalem, a byla obcieta w trailerze
- kompresja, choc moze sie myle:P
+wiewiorka
+skill,akcje
+cala reszta ktorej nie ma w minusach
+ rambo ze statywem
7/10
-nie podpadla mi muzyka,
- brak jednakowej czcionki,
- niektore ujecia mogly chyba byc lepsze
- brak akcji na ktora czekalem, a byla obcieta w trailerze
- kompresja, choc moze sie myle:P
+wiewiorka
+skill,akcje
+cala reszta ktorej nie ma w minusach
+ rambo ze statywem
7/10
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
No pelen wypas, jednak mam pare "ale". Po pierwsze ZA KROTKO! Liczylem tez na troche wiecej dynamiki oraz oczywiscie jazdy;p Akcje fajne, fajny montaz, muzyka- o gustach sie nie dyskutuje;) Jednak niektore ujecia srednio mi sie spodobaly. Trailer pozwolil mi oczekiwac czegos mega, mega zajebiaszczego, minimalnie sie zawiodlem, ale nic by mi to nie robilo gdyby caly film byl dwa razy dluzszy, bo niestety najwieksza jego wada jest czas trwania;p Poza tymi duperelami, ktorych sie czepiam, naprawde MIAZGA:D Pozdro Wiciu i oby wiecej takich filmow:]
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
No więc powiem tak:
-montaż co tu dużo mówić- zajebisty ;]
-Fajne ujęcia gapów i dropów.
-Stair Gapy no to nie musze mowić, że również zajebiste
Ale jednak czuje niedosyt. Trailer zapowiadał taki mega w ch*j dynamiczny film a tym czasem pełna wersja jest raczej spokojna i jeszcze ta muzyka w przejezdzie Morswina xDD. Pozatym nie ma paru ujęć, które były w Tralierze. No i dorzucił bym więcej tych naszych jazd na mieście itp. i to by sprawiło, że film był by dłuższy o jakieś 2 minuty. Szczerze mówiac czekałem na ten Film od kąd ukazał sie Trailer ale...hmm no niewiem, każdy ma inny gust. ;]
Generalnie 7/10 ;]
-montaż co tu dużo mówić- zajebisty ;]
-Fajne ujęcia gapów i dropów.
-Stair Gapy no to nie musze mowić, że również zajebiste

Ale jednak czuje niedosyt. Trailer zapowiadał taki mega w ch*j dynamiczny film a tym czasem pełna wersja jest raczej spokojna i jeszcze ta muzyka w przejezdzie Morswina xDD. Pozatym nie ma paru ujęć, które były w Tralierze. No i dorzucił bym więcej tych naszych jazd na mieście itp. i to by sprawiło, że film był by dłuższy o jakieś 2 minuty. Szczerze mówiac czekałem na ten Film od kąd ukazał sie Trailer ale...hmm no niewiem, każdy ma inny gust. ;]
Generalnie 7/10 ;]

Film jest ok,ale bez jakichkolwiek fajerwerków:/ super jazda chłopaków to sie chwali naprawde:) lecz ogolnie calosc wyszla jakby zrobiona od niechcenia,na siłe:/ jest sporo fajnych ujec i roznych pomysłow,ale myslalem ze po tym co pokazales(mowa o filmiku promujacym solne dh) bedzie to cos wiecej a wyszlo slabo. Ode mnie 5/6 na 10 za prace, trud wlozony czas, fajne pomysły, super jazde chlopakow,ale myslalem ze bedzie to troszke cos innego.Pozdrawiam
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com