jest różnica w ustawieniu zbiornika w ustawieniu w ramie?? czy bedzie na górze czy na dole ??czy od strony korbła czy od ramy??...p.s. wpisałem w wyszukiwarce takie zagadnienie i nie znalazło mi takiego tematu więc proszę o nie pisanie zbędnych wpisów...z góry dzięki i czekam na jakieś info...pozsiadam 5th elementa....
nie ma zadnej roznicy... wsadz do ramy damper bez sprezyny i naciskaj sprawdzisz czy gdzies ci nie chaczy! jak juz bedziesz wiedział jak to zakladasz sprezyne i montujesz juz damper na stałe...i po problemie ! nie wiem o co ci dokladnie chodzi bo to troche głupie pytanie.
sorry że nie na temat ale jak już ktoś założył temat o zbiorniczkach w damperze to mam pytanie czy nie wiecie kto, gdzie i za ile dał by rade zrobić "mobilny" zbiorniczek tzn chodzi mi o taką opcje że zbiorniczek nie jest zamontowany na sztywno z całym damperem tylko jest na wężyku widziałem coś takiego np w sx treilach z 5th elementami.
z góry dzięki pozdro.
emhyr Foxy dhx tez maja oddzielne. Mozna na stronie tune (tam gdzie sprezyny do wagi podane) kupic z oddzielnym. A jak nie to szykac wyjetego z turnera.